Ryzen 5 5500h - RTX 3050 Ti laptopa Hackintosh kurulur mu?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Su güncel olarak egitim icin kullandigim laptopumda Windows isletim sistemi kullanıyorum ancak okudugum üniversitede bazi durumlar icin Mac arayüzü kullanmam gerekiyor ve MacBook icin su dönemde verebilecek bir bütçem yok. Merak ettigim konu acaba şu an da kullandigim sisteme Hackintosh kurulumu yapabilir miyim?

Üretici Lenovo.
Islemci AMD R5 5500h.
Ekran karti harici 3050 Ti.

Temel sistemde bunlar bulunmakta. Eger yardimci olabilirseniz gerecekten beni cok mutlu edersiniz.diğer iş

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Su güncel olarak egitim icin kullandigim laptopumda Windows isletim sistemi kullanıyorum ancak okudugum üniversitede bazi durumlar icin Mac arayüzü kullanmam gerekiyor ve MacBook icin su dönemde verebilecek bir bütçem yok. Merak ettigim konu acaba şu an da kullandigim sisteme Hackintosh kurulumu yapabilir miyim?

Üretici Lenovo.
Islemci AMD R5 5500h.
Ekran karti harici 3050 Ti.

Temel sistemde bunlar bulunmakta. Eger yardimci olabilirseniz gerecekten beni cok mutlu edersiniz.diğer iş

Maalesef cihazınız macOS uyumlu değil. RTX serisi ekran kartları desteklenmemekte.

Peki AMD'nin kendi ekran kartini kullansam? Dahili olani yani? Şu an pek RTX 3050'lik bir isim yok dogrusunu söylemem gerekirse

Dahili ekran kartı için NootedRed isminde bir çalışma var. Bu makalemizi inceleyin.

Simdi konularda ilerledim ancak BIOS Click BIOS oldugu icin EFI girdisi ekleyemiyorum. Bu problemi nasıl cözebilirim ya da BIOS'i normal bizim bildimiz BIOS'a nasıl downgrade edebilirim bir bilgisi olan var midir acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı