Çözüldü Ryzen 5 5600 6700 XT sistemde PUBG Mobile kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arif.krbltt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi yükselttim bileşenlerim şöyle. 16 GB 3000 MHz CL 15 RAM Corsair. 650W +80 PSU Red Devil 6700XT ve Ryzen 5 5600. akıcı evet ama sıklıkla bakın ara ara değil sıklıkla drop giriyor. Neden ben yayıncılar kadar akıcı oynayamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GameLoop bozuk zaten Google Play Games'e gelmesini bekleyin en iyisi bende de aynı sorun vardı oynadığım dönemler.

Hocam DirectX değil de otomatik alın, RAM olayını otomatiğe alın, işlemciyi otomatiğe alın ve oyun ayarları kısmından 90 FPS yapın 1080p olarak. Hocam YouTube'da herkes farklı kafa, dediğim şekil en iyisi ve bayağı fark eder.
GameLoop ayarlarını atabilir misin?
1701181872802.png

1701181893172.png

GameLoop bozuk zaten Google Play Games'e gelmesini bekleyin en iyisi bende de aynı sorun vardı oynadığım dönemler.

Hocam DirectX değil de otomatik alın, RAM olayını otomatiğe alın, işlemciyi otomatiğe alın ve oyun ayarları kısmından 90 FPS yapın 1080p olarak. Hocam YouTube'da herkes farklı kafa, dediğim şekil en iyisi ve bayağı fark eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Deneyeceğim hocam.

Evet hocam daha iyi oldu teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı