2. el ekran kartı alacağım İstanbul içi. Max 5.500 TL RX 6600 ve RX 5700XT'ler var ama benim sorunum şu: 500W PSU var ve ASRock A320M anakart var. Sıkıntı çıkartır mı? Bir de alacaksam sizce hangisini almalıyım? Ya da sizin önereceğiniz var mı?
hocam bir tane buldum bi kaç mining yapılmış ama çok çalışmamış furmark 5 dakikalık teste 56 dereceyi görüyor kartın güvenlik etiketide yok sizce alınır mı
Hocam bir tane buldum birkaç mining yapılmış ama çok çalışmamış FurMark 5 dakikalık teste 56 dereceyi görüyor kartın güvenlik etiketide yok sizce alınır mı?
ASRock RX 6600 XT buldum FurMark 5 dk 62 derece güvenlik etiketi duruyor 2.5 sene kullanılmış mining yapılmamış 5.500 TL bence çok iyi sizin yorumunuz nedir hocam?
ASRock RX 6600 XT buldum FurMark 5 dk 62 derece güvenlik etiketi duruyor 2.5 sene kullanılmış mining yapılmamış 5.500 TL bence çok iyi sizin yorumunuz nedir hocam?
Hocam bir tane buldum birkaç mining yapılmış ama çok çalışmamış FurMark 5 dakikalık teste 56 dereceyi görüyor kartın güvenlik etiketide yok sizce alınır mı?