Ryzen 5 5600 için RX 6700 alınır mı?

ChainLee

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
234
Çözümler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, sistemimi yenilemeye karar verdim ve işlemci yükseltmesi yaptım. Geçen gün eski ekran kartım 580'i sattım ve yeni kart almak istiyorum bütçem biraz kısıtlı bu yüzden 2. el alacağım sistemimde 16 GB 3200 RAM Ryzen 5 5600 var diğer ay 16 GB RAM daha alacağım ve sonrasında 2K 165 Hz monitör almak istiyorum gidişat bu şekilde şöyle bir ilan buldum.
Sizce bu kart alınır mı? Sadece Ankara içi almak istiyor get ile falan uğraşmak istemiyorum aynı kartın yurt içi versiyonu İstanbul da var fakat uğraşmamak için bunda karar kıldım sizce alınır mı?
Satıcı profili temiz gibi daha konuşmadım ama mining yapmış olabilir belki 2K için yeterli olur mu sizce NVIDIA çok pahalı o yüzden 3070 falan önermeyin.
Belki 2-3 ay sonra 3070 Ti ile yükseltme yaparım yorumlarınızı bekliyorum.
 
Fiyatını kıyaslamadım ancak çok uygun olmakla birlikte garantisi olmadığı ve kullanıldığı gerçeğiyle yüzleşmek zorundayız, bir gün bu cihaz 2 yada 3. yılını doldurmadan bozulduğunda otomatik olarak ödemiş olduğun paranın çöp olduğu anlamına geliyor, tamirciye versen de keza yüksek bedel ödemek zorunda kalacaksın. Sana kalmış dostum, RX 6700 XT ile R5 5600 gayet iyi ikili ancak garantisiz ürüne yatırım yapmak ne kadar akıllıca tartışılır.
 
Tek sorunu Amazon Jp'den almış olması, garanti yok. Gidip test et, güveniyorsan alınır.

Fiyatını kıyaslamadım ancak çok uygun olmakla birlikte garantisi olmadığı ve kullanıldığı gerçeğiyle yüzleşmek zorundayız, bir gün bu cihaz 2 ya da 3. yılını doldurmadan bozulduğunda otomatik olarak ödemiş olduğun paranın çöp olduğu anlamına geliyor, tamirciye versen de keza yüksek bedel ödemek zorunda kalacaksın. Sana kalmış dostum, RX 6700 XT ile R5 5600 gayet iyi ikili ancak garantisiz ürüne yatırım yapmak ne kadar akıllıca tartışılır.

4 ay mining de kullanmış sordum biraz önce sizce alınır mı?
Cw yok diyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı