Marka olması, bir şeyi değiştirmiyor. KC3000 yerine Fury Renegade alınır. SE-224-XTS ise gereksiz ve daha iyi muadilleri var, X120 yeterli olacaktır. Anakart, kronik sorunlu. Kasa ve RAM'de saçma fiyatına göre.
GSKILL Ripjaws S5 Siyah DDR5-6000Mhz CL36 16GB (1x16GB) Single (36-36-36-96) 1,35V ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Desktop (Masaüstü) Bellek Ram ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Anakart kronik sorunlu falan değil hocam nereden çıkardınız? Kasa ve PSU kalitesine göre gayet iyi fiyatta. RAM ise kaliteli bir model olduğu için seçtim sizin attığınızdan 10 kat daha kaliteli.
Anakart kronik sorunlu falan değil hocam nereden çıkardınız? Kasa ve PSU kalitesine göre gayet iyi fiyatta. RAM ise kaliteli bir model olduğu için seçtim sizin attığınızdan 10 kat daha kaliteli.
@Slyrox Gigabyte'larda Secure Boot sorunu var kardeşim. Bu arada attığım kasa, PSU ve RAM daha mantıklı fiyatına göre. Attıkların mantıksız. @the Prodigy@Caner Uncu
Geçen gün Twitter'dan bir okurumuz yazdı. Burada tavsiye edilen bir sistemi monte edememiş. Dedim gel ofise monte edelim. Çocuklar ta Ataşehir'den taksiyle Beyoğlu'na geldiler. Kendilerine sanırım ilk MSI MAG 100R kasa tavsiye edilmiş ama yine tavsiye edilen 360MM soğutucuya uymayınca kasa...