n11 de varAkakçe'ye girdim baktım ve bütün satıcılar ismini ilk defa duyduğum satıcılar. Tray de olur, fan ihtiyacım yok. Yeter ki güvenilir olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
Akakçe'ye girdim baktım ve bütün satıcılar ismini ilk defa duyduğum satıcılar. Tray de olur, fan ihtiyacım yok. Yeter ki güvenilir olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
Akakçe'ye girdim baktım ve bütün satıcılar ismini ilk defa duyduğum satıcılar. Tray de olur, fan ihtiyacım yok. Yeter ki güvenilir olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
Bakarsanız neredeyse hepsini DFS bilgisayar satıyor zaten sorun olacagını zannetmem Amazon'dan al ama.
Biraz baktım DFS bilgisayar güvenilir diyorlar.
Evet ben de biraz bakayım dedim DFS bilgisayara ancak pek hoş yorumlarla karşılaşmadım özellikle ekşisözlükte. Amazona güvendiğim için oradan almaya çekinmem ancak Amazon yorumlarında bile yamuk pinle geldiği vs. yazıyor bazı yorumlarda. İade ile uğraşmak istediğim pek söylenemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.