Elektronik Ryzen 5 5600 - RTX 3060 sistem 12.999,85TL

Wind Force V2 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | RTX 3060 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Örnek olsun diye link verdim. İncehesap çok güvenilir bir site. Garanti süresi içinde olan tüm parçalarınızı herhangi bir sorunda gönderebiliyorsunuz. Çözülemeyecek bir şey ise yenisi ile değişim yapılıyor. Cuma günleri de hazır sistemler veya bilgisayar parçaları indirime giriyor. Takip ederseniz belki de istediğiniz gibi bir sistem bulabilirsiniz.

1080P'de 8 GB şu an için fazlasıyla yeterli hocam. 2K kartı olsa bunları tartışmak daha mantıklı olurdu bence. Aşırı fark olmuyor ama MSRP benzer olduğu için 12 GB versiyon tercih etseler daha iyi olurdu tabi.
2K da bile hiç bir oyunda 8 gb görmedim. Sadece Far Cry 6 11gb vram ama o da 1080p de de istiyor.

Çok da ucuz bir fiyat değil Ryzen 5 5600'ü
2800'e RTX 3060'ı 7000'e bulduğumu hatırlıyorum PSU kasa RAM SSD falan filan desek aynı fiyata geri çıkar. Aman aman denilecek 1 fiyat değil yani.

İyi fiyat, bir telefon olmuş ne kadar. Aynı performansı veren laptop almak için 22 23k'i gözden çıkarmak gerekiyor. İmkanım olsaydı da ben de masaüstü alsaydım diyorum böyle sistemleri gördükçe.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı