CS:GO, Valorant ve Overwatch'da kaç FPS alıyorsunuz?
Siz yine de emin olmak adına Anakart sitesinden BIOS, Chipset ve diğer sürücü güncellemelerini kontrol edin. Windows Update güncellemelerini eksiksiz yapın.
Gigabyte Z97-HD3 anakart sahibiyim. BIOS güncellemek istiyorum fakat Gigabyte anakartlarda revizyonlar varmış. Benim kartımın hangi revizyon olduğunu bilmediğim için yanlış sürümü yüklemek istemiyorum. Anakartımın hangi revizyon olduğunu nasıl öğrenebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür...
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
Aşağıdaki komut ile CMD üzerinden uygulama ve bileşenleri güncelleyin. Bazı uygulamalar bu komut ile güncellenmeyebilir. Bu durumda uyarı verecektir. Uyarı veren uygulamaları kendiniz güncelleyin.
Eki Görüntüle 1731590
Eki Görüntüle 1731594
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Bağlantıdaki yazılım ile Hotfix sürücüsünü kurun.
Eğer siz de NVIDIA sürücü paketindeki gereksiz bileşenleri kurmak istemiyor, sadece GPU sürücüsünü kurmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu rehberde bu işlemi NVCleanstall ile nasıl yapabileceğinizi öğreneceksiniz. (y) Başlıyoruz: 1. NVCleanstall (v1.8.0) Download bu bağlantıdan ilgili yazılımı...
Eki Görüntüle 1731597
Güncellemeleri bu yazılım ile takip etmenizi öneririm. Sürücünün gereksiz hizmetlerden arındırılmış ve tam performans alacağınız şekilde kurulmasını sağlar. Uygulamayı sisteme direkt yükleyebilir veya kurulumsuz olarak kullanabilirsiniz. Uygulama otomatik güncelleme denetleme ayarı barındırıyor. Bu ayar GeForce Experience'ye göre hizmet olarak çalıştığından ve ABD'ye göre veri çektiğinden daha hızlı güncellemeleri belirtiyor. Sürücüyü yine sizin dilinize uygun kuruyor.
Opera kullananlar için tavsiye ettiğim ayarlar ve uzantıları paylaşacağım. Şahsen kırmızı ile işaretlediklerimi kesinlikle yapmanızı öneririm. Diğer ayarlar tamamen size kalmış. Ayarlar ile ilgili görselleri, konu sayfası hızlı yüklensin diye Sürprizbozan içine aldım. Opera'yı uzun süredir...