Süper sistem. Fiyat da güzel. Alacaklara hayırlı olsun![]()
Korkmaya başladım.
Süper sistem. Fiyat da güzel. Alacaklara hayırlı olsun![]()
Tabi ki ddr5. Mesele ram ve anakart değil ki.Şimdi insanlarımız almışken iyisi olsun der gider DDR5 bakar.güzel sistem.
Sıfır sistem ile ikinci eli karşılaştırmak çok abes kalıyor. Bu mantıkla sadece bu değil, her şey daha ucuza alınır zaten. İkinci el ile karşılaştırılıp uygun değil demek tuhaf.Aynı bütçeye, bir tık daha iyisini topladım. 2TB depolama, 32 GB RAM. İşlemci 3800X.
Ekran kartını ikinci el alınca hazır sistemin " uygun " tarafı kalmıyor. Özellikle ikinci elde ekran kartı düşmüşken.
Ekleme: PSU, kasa ve anakartta daha iyi topladım üstelik.
Sıfır sistem ile ikinci eli karşılaştırmak çok abes kalıyor. Bu mantıkla sadece bu değil, her şey daha ucuza alınır zaten. İkinci el ile karşılaştırılıp uygun değil demek tuhaf.
Şimdi insanlarımız almışken iyisi olsun der gider DDR5 bakar.güzel sistem.
Sistemin her parçası kaliteli. 2K'da rahat oynatır. 1080P'de ise çok uzun süre götürür. Yanlış hatırlamıyorsam 22K bandındaydı sistem. Seçim öncesi son fırsat gibi (ytd).
![]()
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD'nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 5600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Cidden almanın eşiğindeyim, zaten bir Series S ve MacBook sahibi olduğumdan PC ihtiyacım yok ama uçurum sonrası son şans gibi ne yapsam cidden bilemedim. Tavsiye ettiğiniz RAM dışı upgradeler var mıdır veya sıvı soğutucu almam gerekir mi?
Sistemin her parçası kaliteli. 2K'da rahat oynatır. 1080P'de ise çok uzun süre götürür. Yanlış hatırlamıyorsam 22K bandındaydı sistem. Seçim öncesi son fırsat gibi (ytd).
![]()
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD'nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 5600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.