Ryzen 5 5600 ve Gigabyte B550M DS3H BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Froxx

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2019
Mesajlar
49
Merhaba, benim işlemcim Ryzen 5 5600 ve Gigabyte B550M DS3h anakartım var. Ancak, BIOS sürümüm fb (first BIOS) olarak belirlenmiş ve bu sürüm tüm işlemcileri destekliyor ancak direkt olarak Fb'den F14'e yükseltemiyorum. Uygulamasından da güncellemeyi denedim ama olmuyor.
Kendimce bir çözüm yöntemi buldum; eski bir işlemci bulup Fb'den F1'e yükseltmek ve sonra F1'den de F14'e yükseltmek. Ama elimde eski bir işlemci yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Q-Flash Plus özelliği var. Nasıl yapacağınız ilgili bağlantıda gösteriliyor.

 
Merhaba, benim işlemcim Ryzen 5 5600 ve Gigabyte B550M DS3H anakartım var. Ancak, BIOS sürümüm FB (first BIOS) olarak belirlenmiş ve bu sürüm tüm işlemcileri destekliyor ancak direkt olarak FB'den F14'e yükseltemiyorum. Uygulamasından da güncellemeyi denedim ama olmuyor.
Kendimce bir çözüm yöntemi buldum; eski bir işlemci bulup FB'den F1'e yükseltmek ve sonra F1'den de F14'e yükseltmek. Ama elimde eski bir işlemci yok.

Hocam bende aynı sıkıntıdan araştırdım. Şunu fark ettim bendeki anakart Rev 1.4. Bu versiyonda tek BIOS var en yeni versiyon ve oda FB olan. Yani BIOS şu an için güncel. Herhangi bir güncelleme gerekmiyor. Rev olayına bakın kartın ses chipinin o köşesinde yazıyor.
 
Hocam bende aynı sıkıntıdan araştırdım. Şunu fark ettim bendeki anakart rev 1.4. bu versiyonda tek BIOS var en yeni versiyon ve oda fb olan. Yani BIOS şu an için güncel. Herhangi bir güncelleme gerekmiyor. Rev olayına bakın kartın ses chipinin o köşesinde yazıyor.

Şu an kasayı açma imkanım yok başka nereden öğrenebilirim bunu?

1680435995663.png
 

Geri
Yukarı