RYZEN 5 5600G hazır sistem için kasa seçimi

Bütçe
1000-1500

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi Sosyaller,
Vatan'dan hazır masaüstü almak istiyorum (7972 TL civarı) hazır sistemdeki sadece kasanın fiyatı 2000 TL. Bana bir kasa için pahalı geldi açıkçası benzer modeller yine Vatan'da 1500 1200 TL kadar.
Kasa seçimi bu kadar kritik mi ona göre model değişmek istiyorum. Yani aynı parçaları elden alıp monte ettirmek istiyorum. Sizce uygun mudur?
Almak istediğim hazır masaüstü sistem->AMD RYZEN 5 5600G - MSI A520M-A PRO - CRUCIAL 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Sadece kasa fiyatı->POWERBOOST VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Kasa konusu bu kadar kritik değilse (fan vesaire uyumlu bir kasa ayarlanabilirse) uygun model yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sistem çok daha iyi olur. Bütçeyi biraz aşarsanız 10-11k civarındaki 6600 sistemlerde bakılabilir.

Linkteki kasa gayet havadar duruyor ama toz filtrelerinin çok etkili olacağını düşünmüyorum. Biraz toz toplayacaktır yani kasan. Yine de Mesh bir kasa. Yani yeterli

Kasa konusu önemli çünkü tüm donanıma ev sahipliği yapacak ve havadar olması gerekli. Havadarlığı yanında soğutucu desteği ve genel olarak malzeme yapısı da önemli.

Yukarıdaki arkadaşın paylaştığı Deepcool kasa gerçekten şu sıralar tam bir F/P ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı