Helra1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.128 7 Şubat 2024 #1 Maçın içinde ekran tamamen donuyor ve ses gelmiyor. (5-10 saniye kadar) Sistem: 5600G. 16 GB RAM. ASRock A520M. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2024
Maçın içinde ekran tamamen donuyor ve ses gelmiyor. (5-10 saniye kadar) Sistem: 5600G. 16 GB RAM. ASRock A520M.
RulingSoul Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 7600x / Ekran Kartı: AMD Radeon Rx 6700 / Ram: 16 GB 5600 Mhz Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #2 Ekran kartını öğrenebilir miyim? Artı 0 Eksi
E Eray Aktaş Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 RulingSoul dedi: Ekran kartını öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yok APU sistem bu. Artı 0 Eksi
RulingSoul dedi: Ekran kartını öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yok APU sistem bu.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 7 Şubat 2024 #4 Helra1 dedi: Maçın içinde ekran tamamen donuyor ve ses gelmiyor. (5-10 saniye kadar) Sistem: 5600G. 16 GB RAM. ASRock A520M. Genişletmek için tıkla... Maç içinde sıcaklıklar ne durumda? Test edip atabilir misiniz Afterburner ile? Artı 0 Eksi
Helra1 dedi: Maçın içinde ekran tamamen donuyor ve ses gelmiyor. (5-10 saniye kadar) Sistem: 5600G. 16 GB RAM. ASRock A520M. Genişletmek için tıkla... Maç içinde sıcaklıklar ne durumda? Test edip atabilir misiniz Afterburner ile?
RulingSoul Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 7600x / Ekran Kartı: AMD Radeon Rx 6700 / Ram: 16 GB 5600 Mhz Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #5 Eray Aktaş dedi: Ekran kartı yok APU sistem bu. Genişletmek için tıkla... 5600 AMD Ryzen 5 serisinin güçlü işlemcilerinden biridir. Fakat dahili ekran kartı ne kadar güçlü bilmiyorum. Ondan dolayı sıkıntı çıkarıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Eray Aktaş dedi: Ekran kartı yok APU sistem bu. Genişletmek için tıkla... 5600 AMD Ryzen 5 serisinin güçlü işlemcilerinden biridir. Fakat dahili ekran kartı ne kadar güçlü bilmiyorum. Ondan dolayı sıkıntı çıkarıyor olabilir.
Rap Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 7 Şubat 2024 #6 RulingSoul dedi: 5600 AMD Ryzen 5 serisinin güçlü işlemcilerinden biridir. Fakat dahili ekran kartı ne kadar güçlü bilmiyorum. Ondan dolayı sıkıntı çıkarıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... APU ne demek biliyor musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
RulingSoul dedi: 5600 AMD Ryzen 5 serisinin güçlü işlemcilerinden biridir. Fakat dahili ekran kartı ne kadar güçlü bilmiyorum. Ondan dolayı sıkıntı çıkarıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... APU ne demek biliyor musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RulingSoul Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 7600x / Ekran Kartı: AMD Radeon Rx 6700 / Ram: 16 GB 5600 Mhz Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #7 Rap dedi: APU ne demek biliyor musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biliyorum neden sordunuz anlamadım? Artı 0 Eksi
Rap dedi: APU ne demek biliyor musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biliyorum neden sordunuz anlamadım?
Rap Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 7 Şubat 2024 #8 RulingSoul dedi: Biliyorum neden sordunuz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Valorant için fazlasıyla yeterli dahili ekran kartına sahip. Ekranın donmasıyla pek alakalı değil anlayacağınız. Artı 0 Eksi
RulingSoul dedi: Biliyorum neden sordunuz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Valorant için fazlasıyla yeterli dahili ekran kartına sahip. Ekranın donmasıyla pek alakalı değil anlayacağınız.
RulingSoul Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 7600x / Ekran Kartı: AMD Radeon Rx 6700 / Ram: 16 GB 5600 Mhz Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #9 Alıntı aldığınız cümlemde de gördüğünüz gibi ne kadar güçlü bilmiyorum dedim. Yargılamadan önce dikkatli olmanızı rica ediyorum. Rap dedi: Valorant için fazlasıyla yeterli dahili ekran kartına sahip. Ekranın donmasıyla pek alakalı değil anlayacağınız. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Alıntı aldığınız cümlemde de gördüğünüz gibi ne kadar güçlü bilmiyorum dedim. Yargılamadan önce dikkatli olmanızı rica ediyorum. Rap dedi: Valorant için fazlasıyla yeterli dahili ekran kartına sahip. Ekranın donmasıyla pek alakalı değil anlayacağınız. Genişletmek için tıkla...
Rap Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 7 Şubat 2024 #10 RulingSoul dedi: Alıntı aldığınız cümlemde de gördüğünüz gibi ne kadar güçlü bilmiyorum dedim. Yargılamadan önce dikkatli olmanızı rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ufacık bir araştırma ile öğrenebileceğinizi gösterdim ben de Artı 0 Eksi
RulingSoul dedi: Alıntı aldığınız cümlemde de gördüğünüz gibi ne kadar güçlü bilmiyorum dedim. Yargılamadan önce dikkatli olmanızı rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ufacık bir araştırma ile öğrenebileceğinizi gösterdim ben de