Ahmet faruk313 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #91 AceTeq dedi: Core 4 cortladı, Curve Optimizer girip 30 yerine 28 yapın ve testi tekrar başlatın. Bunu ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ayarlamıştım Core 1 de aynı hatayı verdi devam ediyo kapat aç yapayımmı 28 yapmak için? AceTeq dedi: Core 4 cortladı, Curve Optimizer girip 30 yerine 28 yapın ve testi tekrar başlatın. Bunu ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... Kapattım görev yöneticisnden bu sefer başlamıyor, optımızer 28 yaptım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-08 235939.png 22,5 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 9 Aralık 2024
AceTeq dedi: Core 4 cortladı, Curve Optimizer girip 30 yerine 28 yapın ve testi tekrar başlatın. Bunu ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ayarlamıştım Core 1 de aynı hatayı verdi devam ediyo kapat aç yapayımmı 28 yapmak için? AceTeq dedi: Core 4 cortladı, Curve Optimizer girip 30 yerine 28 yapın ve testi tekrar başlatın. Bunu ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... Kapattım görev yöneticisnden bu sefer başlamıyor, optımızer 28 yaptım
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.167 Çözümler 82 Yer Başkent 9 Aralık 2024 #92 Ahmet faruk313 dedi: Evet ayarlamıştım Core 1 de aynı hatayı verdi devam ediyor kapat aç yapayim mi 28 yapmak için? Genişletmek için tıkla... Evet, aynen 28 yapın. Programı durdurmak için CTRL-C yapabilirisiniz. Programı bozulmadı değil mi?
Ahmet faruk313 dedi: Evet ayarlamıştım Core 1 de aynı hatayı verdi devam ediyor kapat aç yapayim mi 28 yapmak için? Genişletmek için tıkla... Evet, aynen 28 yapın. Programı durdurmak için CTRL-C yapabilirisiniz. Programı bozulmadı değil mi?
Ahmet faruk313 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #93 AceTeq dedi: Evet, aynen 28 yapın. Programı durdurmak için CTRL-C yapabilirisiniz. Programı bozulmadı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmiyor bozulup bozulmadığını bilmiyorum Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-09 001234.png 24,1 KB · Görüntüleme: 20
AceTeq dedi: Evet, aynen 28 yapın. Programı durdurmak için CTRL-C yapabilirisiniz. Programı bozulmadı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmiyor bozulup bozulmadığını bilmiyorum
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.167 Çözümler 82 Yer Başkent 9 Aralık 2024 #94 Ahmet faruk313 dedi: Bir şey değişmiyor bozulup bozulmadığını bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Programı silin geri indirin.
Ahmet faruk313 dedi: Bir şey değişmiyor bozulup bozulmadığını bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Programı silin geri indirin.
Ahmet faruk313 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #95 AceTeq dedi: Programı silin geri indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam geç oldu yarın teste devam ederiz sağ olun
AceTeq dedi: Programı silin geri indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam geç oldu yarın teste devam ederiz sağ olun
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.167 Çözümler 82 Yer Başkent 10 Aralık 2024 #96 Ahmet faruk313 dedi: Tamam geç oldu yarın teste devam ederiz sağ olun Genişletmek için tıkla... Vazgeçtiniz galiba.
Ahmet faruk313 dedi: Tamam geç oldu yarın teste devam ederiz sağ olun Genişletmek için tıkla... Vazgeçtiniz galiba.
Ahmet faruk313 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #97 AceTeq dedi: Vazgeçtiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam acil şehir dısına çıkmam gerekti bugün yapıp atacağım AceTeq dedi: Vazgeçtiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Merhaba maalesef yeni dönebildim. Core cycler calısmıyor sılın demıştınız ama program ekle kaldırda çıkmıyor kendi klasorunde de unıstall yok Son düzenleme: 15 Aralık 2024
AceTeq dedi: Vazgeçtiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam acil şehir dısına çıkmam gerekti bugün yapıp atacağım AceTeq dedi: Vazgeçtiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Merhaba maalesef yeni dönebildim. Core cycler calısmıyor sılın demıştınız ama program ekle kaldırda çıkmıyor kendi klasorunde de unıstall yok
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.167 Çözümler 82 Yer Başkent 15 Aralık 2024 #98 Ahmet faruk313 dedi: Hocam acil şehir dısına çıkmam gerekti bugün yapıp atacağım Merhaba maalesef yeni dönebildim. Core cycler calısmıyor sılın demıştınız ama program ekle kaldırda çıkmıyor kendi klasorunde de unıstall yok Genişletmek için tıkla... Elle silin yeter.
Ahmet faruk313 dedi: Hocam acil şehir dısına çıkmam gerekti bugün yapıp atacağım Merhaba maalesef yeni dönebildim. Core cycler calısmıyor sılın demıştınız ama program ekle kaldırda çıkmıyor kendi klasorunde de unıstall yok Genişletmek için tıkla... Elle silin yeter.
Ahmet faruk313 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #99 AceTeq dedi: Elle silin yeter. Genişletmek için tıkla... Sildim dosyalarını yeniden indirip yükledim gene bu çıkıyor? Eski sürümmü indirsem acaba? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-15 182633.png 28,1 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 15 Aralık 2024
AceTeq dedi: Elle silin yeter. Genişletmek için tıkla... Sildim dosyalarını yeniden indirip yükledim gene bu çıkıyor? Eski sürümmü indirsem acaba?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.167 Çözümler 82 Yer Başkent 15 Aralık 2024 #100 Release v0.9.6.2 · sp00n/CoreCycler Minor bug fixed when only a single core was selected and a random test order was chosen. Also fixed a bug if no valid core to test could be selected. github.com
Release v0.9.6.2 · sp00n/CoreCycler Minor bug fixed when only a single core was selected and a random test order was chosen. Also fixed a bug if no valid core to test could be selected. github.com