Ahmet faruk313
Hectopat
Daha fazla
İlk önce BIOS sıfırlayalım, Secure Boot, XMP, ReSize BAR açmayı unutmayın. ASUS Performance Enhancement kapatın, Performance Bias None yapın, Fmax Enhancer kapatın ve Global C-State kapatın. DGI+VRM içine girin ve fotoğraf atın. AI Twaker, Precision Boost OverDrive girin. Precision Boost OverDrive Manuel yapıp, PPT, TDC ve EDC 222 girin. OverDrive Scalar manuel yapıp X10'a getirin. Boost Clock Override 2000 girin. Thermal Throttle Limit manuel yapıp 99 girin.
Yapıyorum. Üstat müsait olduğunuz zaman sesli konuşabileceğimiz bir platform yok mu Discord vs gibi bayağı yabancısıyım bunların bulmam zaman alıyor
Ceza verir moderatörler.
İlk önce BIOS sıfırlayalım, Secure Boot, XMP, ReSize BAR açmayı unutmayın. ASUS Performance Enhancement kapatın, Performance Bias None yapın, Fmax Enhancer kapatın ve Global C-State kapatın. DGI+VRM içine girin ve fotoğraf atın. AI Twaker, Precision Boost OverDrive girin. Precision Boost OverDrive Manuel yapıp, PPT, TDC ve EDC 222 girin. OverDrive Scalar manuel yapıp X10'a getirin. Boost Clock Override 2000 girin. Thermal Throttle Limit manuel yapıp 99 girin.
Dgi vrm bulamıyorum biostamı o ayar?
ASUS performance enhancer bu değil mi?
Güncel. TamamResimdeki menüde olması lazım, BIOS gücel mi bu arada?
Evet bu. Spread Spectrum'da kapatın.
Güncel. Tamam
Dgi VRM bulamıyorum biostamı o ayar?
Hocam şöyle sorun yaşiyorum f9 ile arayip biostan bulup manuele alsam bile ayar yeri gozukmuyo bu sefer, cogu kismini yaptim dediklerinizin bi kaç bisey kaldi biosta yerlerini bulup size yazicam. Şuan pc acamiyorum 21 45 gibi hepsini yapip sizi burdan etiketliyecemPrecision Boost Overdrive içinde Curtve Optimizer var, girip All Core Negative 30 girin.
Buldunuz mu?
Precision Boost OverDrive içinde Curtve Optimizer var, girip All Core Negative 30 girin.
Buldunuz mu?
Hocam şöyle sorun yaşiyorum f9 ile arayip biostan bulup manuele alsam bile ayar yeri gozukmuyo bu sefer, cogu kismini yaptim dediklerinizin bi kaç bisey kaldi biosta yerlerini bulup size yazicam. Şuan pc acamiyorum 21 45 gibi hepsini yapip sizi burdan etiketliyecem
CLock override postive yapip 2000 mi negative yapip 2000 mi gireceğim? Ayrıca dgi+vram bulamiyorum foto atmak için
Bir de iki tane thermal thorttle limit cikti birisini zaten yapmistim digeri PBO da var onu yapayim mi?
Bunları yaptım BCO 2000 nasıl yapacagim ve bir de DGI+VRM kaldı yazdıklarınızdan
Burada.
Hocam saçma bir şekilde fotoğraf yükliyemiyorum 20 dakikadan beri ugrasiyorum normalde wpden gönderip boyut kuculunce kabul ediyordu simdi etmiyor