Ahmet faruk313
Hectopat
Daha fazla
Son bir şey dikkatimi çekti ben iki tane Patriot RAM almistim Amazon'dan sonra ayni urunden 2 tane daha aldim ama MHz'lerini farklı gösteriyor D.O.C.P. Açınca ikisini de 3200 çıkartıyor ama bu sorun olur mu?
Cinebench R23 testi yapın.
Fotoğraf net değil malesef3200'de sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yok.
Sonuçları paylaşmayı unutmayın.
Fotoğraf net değil maalesef
11987
1583
7.57
EvetWindows 11 mi kullanıyordunuz?
Yani iyi mi başka ayar yapcazmı üstat sağ olasın çok ilgilendin.
Arka planda bir şey çalışmasın dedin diye sıcaklık göremedim tekrar yaptim testi şimdi multi Core da zaten bir fan ses geliyor maksimum 76 derece oluyor
Evet
Daha stabilite testi yapacağız, dur bakalım bitmedi daha. 76 derece olması çok iyi güzel termal alan var. Windows'u kurtlarından arındırmamız lazım, daha iyi olur ne dersiniz?
Olur ne onlar
Bi 30 dakika musade hocam yapicamRelease Release 24.11.25 - Fix OneDrive Removal · ChrisTitusTech/winutil
Changes Fix OneDrive Removal to check MS Store version as well and cleanup any leftovers if OneDrive folder is still there.github.com
PS1 dosyasını indirip not defteriyle açtıktan sonra içini CTRL+A yapıp tamamen kopyalayın ve PowerShell'i yönetici çalıştırıp yapıştırın. İşlemler bitince bir pencere gelecek, gelmezse tekrar yapıştırın. Gelince de SS atın. Ayrıca skorlar gayet başarılı. Win 10 kullanıyor olsaydın 12.000'i, teklide de 1600 puanı geçerdin. Sıkıntı yok ama değerler iyi yine de.
Release Release 24.11.25 - Fix OneDrive Removal · ChrisTitusTech/winutil
Changes Fix OneDrive Removal to check MS Store version as well and cleanup any leftovers if OneDrive folder is still there.github.com
PS1 dosyasını indirip not defteriyle açtıktan sonra içini CTRL+A yapıp tamamen kopyalayın ve PowerShell'i yönetici çalıştırıp yapıştırın. İşlemler bitince bir pencere gelecek, gelmezse tekrar yapıştırın. Gelince de SS atın. Ayrıca skorlar gayet başarılı. Windows 10 kullanıyor olsaydın 12.000'i, teklide de 1600 puanı geçerdin. Sıkıntı yok ama değerler iyi yine de.
Bir 30 dakika müsaade hocam yapacağım
Bu pencere geldi. Ayrıca PowerShell'de defteri yazanın ismi çıkıyor herhalde
BIOS'ta Core Performance Boost var Auto da onu da kapatmak gerekirmi. Normalde kapatıyordum onu kararsızlıga sebep oluyor diye