Ryzen 5 5600X ayarları

Son bir şey dikkatimi çekti ben iki tane Patriot RAM almistim Amazon'dan sonra ayni urunden 2 tane daha aldim ama MHz'lerini farklı gösteriyor D.O.C.P. Açınca ikisini de 3200 çıkartıyor ama bu sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• 20241206_231311.jpg
    20241206_231311.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Yani iyi mi başka ayar yapcazmı üstat sağ olasın çok ilgilendin.
Arka planda bir şey çalışmasın dedin diye sıcaklık göremedim tekrar yaptim testi şimdi multi Core da zaten bir fan ses geliyor maksimum 76 derece oluyor

Evet

Daha stabilite testi yapacağız, dur bakalım bitmedi daha. 76 derece olması çok iyi güzel termal alan var. Windows'u kurtlarından arındırmamız lazım, daha iyi olur ne dersiniz?

PS1 dosyasını indirip not defteriyle açtıktan sonra içini CTRL+A yapıp tamamen kopyalayın ve PowerShell'i yönetici çalıştırıp yapıştırın. İşlemler bitince bir pencere gelecek, gelmezse tekrar yapıştırın. Gelince de SS atın. Ayrıca skorlar gayet başarılı. Win 10 kullanıyor olsaydın 12.000'i, teklide de 1600 puanı geçerdin. Sıkıntı yok ama değerler iyi yine de.

PS1 dosyasını indirip not defteriyle açtıktan sonra içini CTRL+A yapıp tamamen kopyalayın ve PowerShell'i yönetici çalıştırıp yapıştırın. İşlemler bitince bir pencere gelecek, gelmezse tekrar yapıştırın. Gelince de SS atın. Ayrıca skorlar gayet başarılı. Win 10 kullanıyor olsaydın 12.000'i, teklide de 1600 puanı geçerdin. Sıkıntı yok ama değerler iyi yine de.
Bi 30 dakika musade hocam yapicam

PS1 dosyasını indirip not defteriyle açtıktan sonra içini CTRL+A yapıp tamamen kopyalayın ve PowerShell'i yönetici çalıştırıp yapıştırın. İşlemler bitince bir pencere gelecek, gelmezse tekrar yapıştırın. Gelince de SS atın. Ayrıca skorlar gayet başarılı. Windows 10 kullanıyor olsaydın 12.000'i, teklide de 1600 puanı geçerdin. Sıkıntı yok ama değerler iyi yine de.

Bu pencere geldi. Ayrıca PowerShell'de defteri yazanın ismi çıkıyor herhalde

BIOS'ta Core Performance Boost var Auto da onu da kapatmak gerekirmi. Normalde kapatıyordum onu kararsızlıga sebep oluyor diye

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 010813.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 010813.png
    170,3 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Bir 30 dakika müsaade hocam yapacağım

Bu pencere geldi. Ayrıca PowerShell'de defteri yazanın ismi çıkıyor herhalde

BIOS'ta Core Performance Boost var Auto da onu da kapatmak gerekirmi. Normalde kapatıyordum onu kararsızlıga sebep oluyor diye

Stok hâlde kararsızlığa sebep olmaz. Ayrıca yaptığımız ayarlardan dolayı o ayar mecbur açık kalmak zorunda. Tweak sekmesine gelin foto atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı