Ryzen 5 5600X için termal macun önerisi

yusuf5151

Centipat
Daha fazla  
Şu an R5 5600X işlemci ve DeepCool AK620 soğutucum var bir süre sonra termal macunu yenileyeceğim. Şu an Thermal Grizzly termal macun sürülü. Hangi termal macunu almalıyım? Bir de internette birkaç kere gördüm soğutucuyu, sökerken işlemci de çıkıyor. Çıkartmadan önce stres testi yapıp soğutucuyu sökerken de sağ sol oynatıp çıkarırsam işlemci gelmez değil mi? :)

Şu an R5 5600X işlemci ve DeepCool AK620 soğutucum var bir süre sonra termal macunu yenileyeceğim. Şu an Thermal Grizzly termal macun sürülü. Hangi termal macunu almalıyım? Bir de internette birkaç kere gördüm soğutucuyu, sökerken işlemci de çıkıyor. Çıkartmadan önce stres testi yapıp soğutucuyu sökerken de sağ sol oynatıp çıkarırsam işlemci gelmez değil mi? :)

Çok kasmadan çıkart hocam ve MX4 ve MX6 kullanabilirsin.

MKV'si düşük gibi kafam rahat olsun istiyorum thermal grizly mi alsam yoksa o paraya değmez mi?

Thermal grizly iyi hocam kötü değil kullanabilirsiniz söylediklerim ek seçenek olsun.

Peki çıkartmadan önce strest testi yapsam daha mı iyi daha mı kötü olur.
Valla bilmiyorum hocam siz bilirsiniz ama yapmadan yenileyin ve termal macunu yeniledikten sonra hemen kullanmayın biraz otursun macun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı