Ryzen 5 5600X sistem kendi kendine restart atıyor

SadeceEfe

Hectopat
Merhaba bilgisayarıma yeni macun sürdüm fakat kendi kendine restart atıyor sizce neden olabilir bir virüs falan olabilir mi?
İşlemcim: Ryzen 5 5600X stok fan kullanıyorum.
Boşta 60 70 derece arası geziyor PSU kablo yetişmediğinden yamuk şekilde duruyor o yüzden olabilir mi?

Eki Görüntüle 2338546

Hocam anlık olarak attım 40 50 güç tüketiminde 85 86 derece oluyor şu an neden böyle anlayamadım boşta bugün 2 kere restart oyundayken 1 kere restart attı.

Hocam sıcaklık cidden fazla bence ondan dolayı oluyor. AMD de sınır 95 derece oluyordu galiba.

PSU kabloyu değiştirin elektriği tam vermediği için kendine reset atabilir macun sürerken işlemcin dışına cikmadigina emin misin?

Eminim hocam çok dikkat ederek sürdüm.

PSU kabloyu değiştirin elektriği tam vermediği için kendine reset atabilir macun sürerken işlemcin dışına cikmadigina emin misin?

Hocam o zaman yeni kablo alacağım da hangi türden kablo almam lazım yani ne yazsam çıkar o kablo.

Hocam şu anda PSU yamuk duruyor :D yani Amerikan giriş PSU'ya taktığım yer diğer priz ise normal 3'lü prize taktım.

Hocam PSU o kadar sıkıntıysa önce ona bir bakın ben ufak bir şey diye düşündüm kablonun sağlam olduğundan ve oturduğundan emin olun. Bu arada uzatmanız dandikse bile sıkıntı çıkarabilir.

Hocam PSU o kadar sıkıntıysa önce ona bir bakın ben ufak bir şey diye düşündüm kablonun sağlam olduğundan ve oturduğundan emin olun. Bu arada uzatmanız dandikse bile sıkıntı çıkarabilir.

Hocam PSU'nun yamuk durma nedeni anakartta RAM'lerin yanında kalın bir giriş var oraya uzanmıyor uzatma olarak ne alacağım onu da bilmediğimden öyle duruyor.

Parça calsalar sanki sen fark etmeyecek misin?

Hocam nasıl kanıtlayacağım ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı