Merhabalar, kısmet olursa en yakın zamanda aşağıdaki sisteme sahip olacağım. Benim için verebileceğiniz tavsiyeler var mı herhangi bir bileşen için? Sistem geliştirmesi için bütçe fark etmiyor. Hemen hemen 1.000 TL kadar çıkabilirim dışına.
Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (bende vardı)
Samsung 500GB 860 EVO SATA 3.0 SSD (bende vardı)
Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 SSD (bende vardı)
WD Blue 3, 5" 1TB 64MB SATA III HDD (bende vardı)
Genel olarak güzel. Ekran kartını ileride değiştirecekseniz bir süre 2060 ile kullanabilirsiniz ancak bütçeniz varsa RTX 3000 serisi bir kart almanız daha iyi olur.
Şuan için elimde bulunan kart bu olduğu için pek aceleci davranmak istemiyorum malum ekran kartları fiyatları uçuk. İleride 3070 ile yükseltmeyi düşünüyorum ama beni baya bir götürür bu sistem sanırım.
Şuan için elimde bulunan kart bu olduğu için pek aceleci davranmak istemiyorum malum ekran kartları fiyatları uçuk. İleride 3070 ile yükseltmeyi düşünüyorum ama beni baya bir götürür bu sistem sanırım.
Aynı kasayı bende kullandım. Kasanın hava akışı o kadar kötü ki ön panel takılıyken ekran kartı 75 derece çalışıyordu ön paneli çıkarınca 63 dereceye kadar düşüyordu yani kasanın içi resmen hamam, ayrıca içinden çıkan o 600W güç kaynağının modeli ise Thermaltake TR2 S yani o da çok dandik.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.