Ryzen 5 5600X sisteme sıvı soğutma önerisi

mirostik

Decapat
Daha fazla  
Elimde bir PC var.
Ryzen 5 5600X.
ASUS TUF Gaming B550M Plus Wi-Fi 2
Kasa büyük.
Galax RTX 3060 Ti 1 Click OC.
Kingston Fury 3600MHz CL18 32 GB RAM.
Kingston nv 2 1TB.
Sadece 240ML'lik bir sıvı soğutma lazım yaklaşık olarak Akakçe'den bakılırsa 2500 TL'yi geçmeyecek önerilere ihtiyacım var.

Elimde bir PC var.
Ryzen 5 5600X.
ASUS TUF Gaming B550M Plus Wi-Fi 2
Kasa büyük.
Galax RTX 3060 Ti 1 Click OC.
Kingston Fury 3600MHz CL18 32 GB RAM.
Kingston nv 2 1TB.
Sadece 240ML'lik bir sıvı soğutma lazım yaklaşık olarak Akakçe'den bakılırsa 2500 TL'yi geçmeyecek önerilere ihtiyacım var.

İleride işlemci yükseltmesi yapmayacaksanız standartları yakalayan bir kule tipi soğutucu yeterli olur.

Eğer almışken tam alayım diyorsanız bütçeniz ile 360mm'lik iyi bir sıvı soğutma bile bulunuyor.

İleride işlemci yükseltmesi yapmayacaksanız standartları yakalayan bir kule tipi soğutucu yeterli olur.

Eğer almışken tam alayım diyorsanız bütçeniz ile 360Mm'lik iyi bir sıvı soğutma bile bulunuyor.

Kasam 240mmlik desteklediği için bunu alamıyorum.

Bu olabilir.

Ben Cooler Master ML240l V2 kullanıyorum. İşlemcimi tam performans kullanıyorum 60 dereceyi geçmedi daha.

Bu olabilir.

Bu bütçede daha iyi 240mm yok.

Bu da olabilir.
Corsair h100.
Cooler Master ML240l V2.
Arctic Liquid Freezer II 240.
Bu 3 soğutucu için bana yardımcı olursanız sevinirim karşılaştırma yapmaya çalıştım fakat pek başarılı olduğum söylenemez.
@erme
@Drozvenn
@Eyüphan KAYA

Son düzenleme:
Bu da olabilir.
Corsair h100.
Cooler Master ML240l V2.
Arctic Liquid Freezer II 240.
Bu 3 soğutucu için bana yardımcı olursanız sevinirim karşılaştırma yapmaya çalıştım fakat pek başarılı olduğum söylenemez.
@erme
@Drozvenn
@Eyüphan KAYA

ML240L V2 iyi değil. Kötü. V1 olanda fanlar ve pompa sorun çıkartıyotdu. V2'de bu sorun olmasa da pompa halen daha sesli. Performansı da iyi değil.

H100 fena değil ama Liquid Freezer II daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı