faruk212
Decapat
- Katılım
- 10 Haziran 2021
- Mesajlar
- 519
- Çözümler
- 5
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Undervolt yapmadım sadece update yaptım şimdi uygun bir zamanda push n pull yapacağım.R5 5600X için stok fanı kullanıyorsan FPS'i sınırlamanı öneririm. En azından biraz daha az zorlanacağı için daha az ısınır. Stok fan ile kullanırken Apex Legends'ta 90 derece civarlarını görmüştüm. Doğru anladıysam BIOS'tan undervolt yapmışsın. 75 derece gayet normal bir sıcaklık dert etmene gerek yok. Şimdilik Undervolt'ta kullanıp sonradan başka bir soğutucuya geçip tam performansıyla kullanabilirsin.
Push n pull yapın, şu şekilde:
95 dereceler normal değil, 75 dereceler normal. Push n pull ile daha da düşer, termal macunu 50 TL'ye de halledersiniz Wipaste C2 ile.
Merhabalar ben push n pull için egsoz fanı gerektiği gibi yerleştirfim montajladım ancak egsoz fanın güç kablosunu nereye takacağımı bilemedim kasanın arka kısmında ona uygun soket göremedim. Anakartta da şöyle bir yer buldum burası doğru mudur(Bilgisayar montajı işinde biraz cahilim kusura bakmayın.)
@Sir Benjamin
Ayrıca macum değişimi de yaptım. Eski macun hala kurumamıştı anlamadığım bi şekilde
Dosya Ekleri
Son düzenleme: