hakan.klcarslan
Hectopat
Daha fazla
Benim için sorun olmaz, ama yeni sistemi bitirene kadar SATA SSD'yi eski sistemime takacağım:
Eki Görüntüle 757118
5600X düşünüyorum, bu PSU'yu @kandes2 hocam önerdi.
Sıvı soğutmayı 240mm alırsam üste takamıyorum, RAM'ler dana boy olduğundan, öne taksam kötü duracak, 1 tane kasa fanı + 2 tane sıvı soğutma fanı kötü duracak, 360mm alsam bütçe zorlanacak, soğutmayı sonra halledeceğim.
PSU önerimi dinlememişsiniz.
Ben ne önerirsem onu öneriyorsun zaten.PF360 önerdim en son. PF360 alırsa, bir güzel de Silverstone kalitesini tadar :3
İyi öneri. Thermaltake LitePower'da olduğunun aksine facia ürün üretmemiş bu sefer.
Ben ne önerirsem onu öneriyorsun zaten.(!)
Bu arada ekran kartı için elini çabuk tut çünkü tek ürün kalmış ve o fiyatta hemen cüklenebilir.
Bence de, gerçi o kartı kaçırmaz konu sahibi.Bu arada ekran kartı için elini çabuk tut çünkü tek ürün kalmış ve o fiyatta hemen cüklenebilir.
Yok öyle bir şey. Teknobiyotik ayrı bir kafa yaşıyor. 6000'e 10 tane sattılar stok bitti yazdı sonra 6600'e 10 tane stok açtılar yine sattılar. Şimdi bu fiyata açmışlar yine. Sonra fiyatı arttırıp tekrar açarlar.Bu arada ekran kartı için elini çabuk tut çünkü tek ürün kalmış ve o fiyatta hemen cüklenebilir.
Onları da ben öneriyorum yine kopya çekiyorsun.
Silverstone, Sennheiser, Thermaltake fanboyuyum. Gizli bilgi.
RAM ve anakart olmamış bence.Güzel olmuş güzel olmuş da ben o RAM’leri şahsen tercih etmezdim.
Teknobiyotik berbat aslında. Mümkünse Palit GameRock, iChill falan alsın ancak bu Galax modeli de harika.Yok öyle bir şey. Teknobiyotik ayrı bir kafa yaşıyor. 6000'e 10 tane sattılar stok bitti yazdı sonra 6600'e 10 tane stok açtılar yine sattılar. Şimdi bu fiyata açmışlar yine. Sonra fiyatı arttırıp tekrar açarlar.
Ayrıca bu ekran kartı daha yakışıklı:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Onları da ben öneriyorum yine kopya çekiyorsun.
PSU önerimi dinlememişsiniz.
Hayırlı olsun, umarım benim gibi sorunlar yaşamazsınız.
GF1 VS SF750 VS Focus Platinum 750W:
Topoloji olarak 3'ünde de LLC ve DC to DC kullanılmış.
Kapasitör olarak ise 3'ü de en üst seviye kapasitörlere sahip.
Voltaj regülasyonu olarak Focus Platinum 12V'da, SF750 ise 3.3V ve 5V'da iyi. GF1 diğerlerine göre bir tık düşük kalmış.
Hold-Up time olarak SF750 çok kötü bir iş çıkarmış, GF1 ise daha iyi. Hold-Up time olarak en iyisi Focus Platinum.
Ani akım olarak SF750 kötü, Focus Platinum orta, GF1 ise iyi bir iş çıkarmış. Ani akım olarak en iyisi GF1.
Sıcaklık olarak 3'ü de güzel. En sessizleri ise GF1.
Verimlilik olarak yakınlar ama %1 falan farkla SF750 daha iyi.
Çapraz yükte en iyisi GF1.
Gelişmiş geçici yanıt testinde hepsi testi geçmiş, Focus Platinum'un 3.3V kanalı biraz daha iyi olabilirmiş.
Dalgalanma olarak en iyisi GF1, en kötüsü SF750.
Sonuç: Aralarından en iyisi Focus Platinum, sonra GF1, sonra SF750.
PSU olarak Thermaltake tercih etmezdim ben.
İşlemci: 5600X düşünüyorum, link bırakamıyorum çünkü bulamadım.
Anakart (satın aldım): MSI MPG B550 GAMING PLUS
RAM (satın aldım): Corsair Vengeance RGB Pro (2x8) 3200MHz
SSD, bir hafta içerisinde alacağım: Samsung 500GB 860 EVO
PSU, aralık veya ocak sonunda alacağım: THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W
Kasa: aralık veya ocak sonunda PSU ile beraber alacağım: Cooler Master MasterBox TD500 Mesh
Ekran kartı: Galax RTX3070 SG Edition