MustafaAkn
Centipat
Daha fazla
Merhaba, bir süredir Ryzen 5 7500F işlemcimi stok soğutucu ile kullanıyordum fakat artık oyunlarda çok fazla ısınıp sistem kendini resetlemeye başladığı için ek soğutucu alma zamanımın geldiğini fark ettim.
Soğutucu işinden ise pek anlamadığım için aranızdan bilen arkadaşlar yardımcı olur diye düşündüm. Kendi küçük çaplı araştırmalarım ile şu soğutucunun çok övüldüğünü fark ettim;
www.akakce.com
Sizce fiyatına göre kalitesi nasıldır, bu işlemciyi soğutabilir mi ve ileriye dönüklük ömrü nedir? Ayrıca sizce bu işlemci için bütçe arttırıp sıvı bir soğutucuya geçilir mi yoksa hava tipi işi görmeye yeter mi?
Soğutucu işinden ise pek anlamadığım için aranızdan bilen arkadaşlar yardımcı olur diye düşündüm. Kendi küçük çaplı araştırmalarım ile şu soğutucunun çok övüldüğünü fark ettim;
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sizce fiyatına göre kalitesi nasıldır, bu işlemciyi soğutabilir mi ve ileriye dönüklük ömrü nedir? Ayrıca sizce bu işlemci için bütçe arttırıp sıvı bir soğutucuya geçilir mi yoksa hava tipi işi görmeye yeter mi?