Elektronik Ryzen 5 7500F, RTX4060 Ti sistem 26.499 TL

Hazır sistem aldım stok görünüyordu. Ben aldıktan sonra rampage vb. çöp malları stok yok diye eklemişler. 1 saat telefonda bekledim bana ne aldıysan o dedi sadece. İtopyadan asla alışveriş yapmam. Bu kasayı da o sebeple almadım. Diğer sistem buradan olmaz umarım.
Hocam anlamadım sistemde siz asus ürünü seçtiniz ama size aynı paraya rampage ürünü mü gönderdiler?

Bütçeyi o kadar aştım ki ne soğutmaya ne ekrana para kaldı anakarti A620M yapıp onu 7800XT mi yapsam.

Bu kadar zorlamaya gerek yok bence butceyi. 4070 sistem QHD olarak sana yeter diye dusunuyorum.

Bu kadar zorlamaya gerek yok bence butceyi. 4070 sistem QHD olarak sana yeter diye dusunuyorum.
Yani 7700xt almayayım ben qhd olarak bile
oynamam büyük ihtimalle full hd monitor alacam ilk etapta bütçeden dolayı.

Yani 7700XT almayayım ben QHD olarak bilem
Oynamam büyük ihtimalle Full HD monitor alacağım ilk etapta bütçeden dolayı.
16955819393526085028089310468889.jpg

Yani 7700XT almayayım ben QHD olarak bilem.
Oynamam büyük ihtimalle Full HD monitor alacağım ilk etapta bütçeden dolayı.

4070 varken 7700XT tercih etmeyin.

Bence guzel fiyat. Guzel markalar kullanilmis, MLD haric.

Bakin, bu onermedigim ve su anlik daha kotu.

Ve bu da onerdigim ve daha fazla RAM, daha ucuz.

Soğutucu masrafı ve ram değiştirince bir esprisi kalmıyor. Pahalı.

224 XTS 1k. RAM ise degistirmek sart degil.
SSD yerine RAM yazmışım kusura bakma. İşlemci 5200 üstü desteklemiyor RAM değiştirmek gereksiz doğru. Bu kadar para verip o SSD'yi sisteme takmak hiç uygun değil.

SSD yerine RAM yazmışım kusura bakma. İşlemci 5200 üstü desteklemiyor RAM değiştirmek gereksiz doğru. Bu kadar para verip o SSD'yi sisteme takmak hiç uygun değil.
224 XTS 1200+ TL. Değişimler ve mecburi soğutucu eklemesi sonrası fiyat esprisi kalmıyor maalesef yoksa şimdiye stok bitmişti. Bakalım diğer sisteme ne fiyat isteyecekler ne sunacaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı