Ryzen 5 7500F ve 4070 Super sistem yeterli performansı vermiyor

HarK54

Yoctopat
Daha fazla  
4070 Super ekran kartı ve Ryzen 5 7500F işlemciye sahibim. Vatan'dan hazır PC aldım ve gerekli FPS değerlerini alamıyorum.

Rust daha çok oynuyorum ve zaten sıkıntı Rust da izlediğim sistemi benimle çok yakın olan yayıncılar benden çok alıyor ya da YouTube'deki test videoları benden daha çok alıyor.

Rust daha çok oynuyorum ve zaten sıkıntı Rust da izlediğim sistemi benimle çok yakın olan yayıncılar benden çok alıyor ya da YouTube'deki test videoları benden daha çok alıyor.
Islemci kac derecede calisiyor? Sogutucu duzgun calisiliyor mu? Termal macun duzgun surulmus mu?

İşlemci stok soğutucu mu öyleyse hemen değiştir.

Stok soğutucu değil hocam Cougar marka sıvı soğıtıcı var zaten sıcaklık sorunu yaşamıyor. Ama PC'yi ilk aldığımda vatan işlemciyi yanlış montajlamış ve işmemci çok ısındığı için PC açılmamış ya da kapanmış. Sonradan yapıp geri verdiler.

Islemci kac derecede calisiyor? Sogutucu duzgun calisiliyor mu? Termal macun duzgun surulmus mu?

Yaptığım işlemci testleri internettekilerdrn çok geri kalmadı ve gördüğüm kadarıyla çok ısınmadı. Yanlış bir işlemci montajı vardı geri verdik vatana düzelltiler sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama.

Yeni konular

Geri
Yukarı