bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #11 wyeffz dedi: Yok ekran kartım var şu an olmasa sıfır sistem düşünebilirdim ama maalesef. Genişletmek için tıkla... Keşke almadan önce açsaydınız, çok daha pahalıya denk gelecek. Anakartıda değiştirin, ama bunlar için ayrı konu açın.
wyeffz dedi: Yok ekran kartım var şu an olmasa sıfır sistem düşünebilirdim ama maalesef. Genişletmek için tıkla... Keşke almadan önce açsaydınız, çok daha pahalıya denk gelecek. Anakartıda değiştirin, ama bunlar için ayrı konu açın.
W wyeffz Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #12 bdxmrz dedi: Keşke almadan önce açsaydınız, çok daha pahalıya denk gelecek. Anakartıda değiştirin, ama bunlar için ayrı konu açın. Genişletmek için tıkla... Evet almadan önce açsaydım keşke pişmanlık ama yapacak bir şey yok teşekkür ederim.
bdxmrz dedi: Keşke almadan önce açsaydınız, çok daha pahalıya denk gelecek. Anakartıda değiştirin, ama bunlar için ayrı konu açın. Genişletmek için tıkla... Evet almadan önce açsaydım keşke pişmanlık ama yapacak bir şey yok teşekkür ederim.