Ryzen 5 7500F ve RTX 4070 veya RX 7800XTli sistem toplama önerisi

Jondex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, AMD Ryzen 5 7500F ve RTX 4070 veya RX 7800XTli bir PC sistem toplamanızı rica edecektim. Bütçem 40-45 bin arası haberiniz olsun. Çok bir bilgim olmadığı için sizden istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'nin okuma yazma hızı kaç acaba?

4150 okuma 4150 yazma ancak okuma yazmadansa SSD'nin performansı zamanla düşüyor mu, DRAM var mı gibi gibi kriterler daha önemli. Attığım SSD yanlış değilsem DRAM'li ömrü iyi olan bir SSD, ki belli başlı parçalar dışında diğerlerini kendi isteğinize göre de değişitirebilirsiniz.

4150 okuma 4150 yazma ancak okuma yazmadansa SSD'nin performansı zamanla düşüyor mu, DRAM var mı gibi gibi kriterler daha önemli. Attığım SSD yanlış değilsem DRAM'li ömrü iyi olan bir SSD, ki belli başlı parçalar dışında diğerlerini kendi isteğinize göre de değişitirebilirsiniz.
Çok özür dilerim. Kasayı Enermaxın Staryfort SF70H olarak alsam olurmu?

Alabilirsiniz gayet güzel kasadır fiyatını hak eder mi etmez mi tartışılır ancak memnun eder, özür dilemenize de hiç gerek yok bu arada istediğinizi sorabilirisiniz.
Ssd olarak Kingston nv3 1tb lık ssd si var ve 6000 okuma 4000 yazma performansı var önerdiğiniz ssd ile bu sdd arasındaki farkları söyleyebilir misiniz?

Ssd olarak Kingston nv3 1tb lık ssd si var ve 6000 okuma 4000 yazma performansı var önerdiğiniz ssd ile bu sdd arasındaki farkları söyleyebilir misiniz?
Aradaki en büyük fark yanlış değilsem nv3 de dram yok ancak sn580 de var olması, okuma yazma ve veri aktarma hızı da nv3 e göre çok daha iyi. Nv3 ün hem veri aktarım hızı hem ömrü hemde vaad edilen okuma yazma değerlerinin korunması aşamasında çok daha kötü bir performans veriyor, şu siteden de görebilirsiniz.

Pardon hocam yanlış linki atmışım buyrun;

Aradaki en büyük fark yanlış değilsem nv3 de dram yok ancak sn580 de var olması, okuma yazma ve veri aktarma hızı da nv3 e göre çok daha iyi. Nv3 ün hem veri aktarım hızı hem ömrü hemde vaad edilen okuma yazma değerlerinin korunması aşamasında çok daha kötü bir performans veriyor, şu siteden de görebilirsiniz.

Pardon hocam yanlış linki atmışım buyrun;

Teşekkürler. Bu arada ramler baya iyi önerdiğiniz için sağolun. Peki ben bunları nereden toplayabilirim? Söyleyebileceğiniz bir site varmı ya da aynı performans verebilen farklı parçalarda olur.

Teşekkürler. Bu arada RAM'ler bayağı iyi önerdiğiniz için sağ olun. Peki ben bunları nereden toplayabilirim? Söyleyebileceğiniz bir site var mı ya da aynı performans verebilen farklı parçalarda olur.

Hocam Akakçe de zaten siteler alta kaydırdığınız takdir de çıkıyor, mesela örnek vermem gerekirse kasa + PSU Creature game Store, anakart N11, işlemci aynı şekilde N11, RAM'ler Sinerji bilgisayar, SSD yine aynı şekilde N11, ekran kartı ise Gaming Gen TR de satılıyor. Bunların hepsinden ayrı ayrı almaya ve kendiniz toplamaya zaten toplama bilgisayar deniyor, dilerseniz hepsini teker teker alıp bir bilgisayarcıda veya bir yakınınıza, biliyorsanız kendiniz toplayabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı