A101'e gelen 13 bin TL'lik laptop Lenovo IdeaPad 3 slim alinir mi fiyatına gore veya bu fiyatlara daha iyi bir laptop var mı? Bi arkadasim MSI al demisti ama bilgim yok hakkında hiç, sizce ne yapmaliyim?
A101'e gelen 13 bin TL'lik laptop Lenovo IdeaPad 3 Slim alınır mı? Fiyatına gore veya bu fiyatlara daha iyi bir laptop var mı? Bir arkadasim MSI al demisti ama bilgim yok hakkında hiç, sizce ne yapmaliyim?
A101'e gelen 13 bin TL'lik laptop Lenovo IdeaPad 3 Slim alınır mı? Fiyatına gore veya bu fiyatlara daha iyi bir laptop var mı? Bir arkadasim MSI al demisti ama bilgim yok hakkında hiç, sizce ne yapmaliyim?
HP 15-FC0060NT AMD Ryzen 5-7520U 16GB 512GB DOS 15.6" FHD Siyah Laptop (HP Türkiye Garantili) 8M1T2EA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Acer Aspire 3 A315-44P NX.KSJEY.005 Ryzen 5 5500U 15.6 sence bu mu mantıklı yoksa senin attiginmi çünkü senin attiginki ile bununkinin islemcisini test eden video izledim benim attığım GTA 5 valo cs gibi oyunlarda 10 20 fps hep daha üst
Acer Aspire 3 A315-44P NX.KSJEY.005 Ryzen 5 5500U 15.6 sence bu mu mantıklı yoksa senin attiginmi çünkü senin attiginki ile bununkinin islemcisini test eden video izledim benim attığım GTA 5 Valorant CS gibi oyunlarda 10 20 FPS hep daha üst
GTA 5 oynayacaksan bu laptoplar oynatamaz. Valorant LoL gibi rekabetçi oyunları düşük ayarda açar. Tam bütçe nedir? İkinci el veya masaüstü düşünüyor musunuz?
İkinci el maalesef ama masaüstü bilgim sıfır oldugu için hazır sistemde bulamıyorum gerçi sadece ekran karti biliyorum o yüzden anlamiyorum işlemci anakart olsun yani toplama felan benim için biraz zor ama olabilir bütçem 12-13 o da taksitle ödemeyi düşünüyorum o yüzden teknosa mediamarkr gibi siteleri dusunuyorum
İkinci el istanbul avrupa yakasi olabilir güven sorunum biraz var çünkü
İkinci el maalesef ama masaüstü bilgim sıfır oldugu için hazır sistemde bulamıyorum gerçi sadece ekran karti biliyorum o yüzden anlamıyorum işlemci anakart olsun yani toplama falan benim için biraz zor ama olabilir bütçem 12-13 o da taksitle ödemeyi düşünüyorum o yüzden Teknosa mediamarkr gibi siteleri dusunuyorum
İkinci el İstanbul Avrupa yakasi olabilir güven sorunum biraz var çünkü