Ryzen 5 7600 sistem sadece tarayıcıda takılıyor

Hasan152727

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, AMD ekran kartı ve işlemciye sahip bir masaüstü sistem kullanıyorum ve sadece YouTube'da video izlerken donma (takılma) sorunu yaşıyorum. Video oynatımı sırasında görüntü bir anda duruyor ve seste takılıyor, sistem cevap vermiyor. 40-50 saniye geçtikten sonra düzeliyor. İlginç olan şu ki, oyun oynarken, render alırken veya sistem yoğun çalışırken hiçbir problem yaşamıyorum. Ekran kartı sürücüleri güncel, sistem sıcaklıkları normal seviyelerde. Tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum. Sorunun ekran kartı kaynaklı bir sorun olup olmadığını anlamak için ekran kartını bir süre çıkartarak test edeceğim. Eğer yazılım kaynaklı bir sorun ise, daha önce buna benzer bir sorun yaşayan var mı merak ediyorum. Örnek çektiğim bir videonun linkini aşağıya bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem özellikleri:

Ryzen 5 7600 / ASUS A620mk anakart / Sapphire Pulse RX9070 ekran kartı / ENERMAX 600W Bronze PSU / Corsair Vengeance 16x2 5200 MHz DDR5 RAM.

Chrome Ayarlar Sistem
“Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan” seçeneğini kapat
Ardından Chrome’u tamamen kapatıp yeniden başlat ve tekrar dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…