Tam sizin attığınızı soracaktım . MSI'ı da çıkarttım, şu an seçenekler ASUS Prime B650M-K, Colorful Battle-AX B650M-Plus, düşük ihtimal de olsa Gigabyte B650 Eagle AX. Herhalde daha fazla gelmez diye düşünerek son sorumu soruyorum. Fiyat-performans olarak düşündüğümüzde sıralama nasıl olur? Özellikle fiyat-performans önemli çünkü bunlar arasından muhtemelen en iyisi Gigabyte'dır.
Forumda konu açmıştım Battle AX B650M Plus alınır mı diye. Bir arkadaş BIOS'u problemli demişti biraz araştırdım varmış öyle problemi. Bende düşünmeden direk önüme gelen Pro 650M-P'i aldım. Daha sistemi kuramadan bunu görmek üzdü. Neyse X3D işlemcilere benim param yetmediğinden benim için sıkıntı olmaz.
Bu arada bende konu sahibine attığınız anakartı öneririm. Ben kendim B650M-P daha ucuz diye almıştım ama arkadaşın bütçeside var.
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şu an seçenekler ASUS Prime B650M-K, Colorful Battle-AX B650M-Plus, düşük ihtimal de olsa Gigabyte B650 Eagle AX. Herhalde daha fazla gelmez diye düşünerek son sorumu soruyorum. Fiyat-performans olarak düşündüğümüzde sıralama nasıl olur? Özellikle fiyat-performans önemli çünkü bunlar arasından muhtemelen en iyisi Gigabyte'dır.
B650 Gaming X AX v2, B650MK, B650M Plus olarak ayırırım. Eagle AX Wi-Fi ve Gaming AX v2'deki arasındaki fark faz sayılar biri 2x6+2+2 diye ayrılıyor biri 8+2+2 olarak bu durumda Gaming AX en iyi soğutma performansını vercektir. Üstüne ses kartıda bayağı iyi.
B650 Gaming X AX v2, B650mk, B650M Plus olarak ayırırım. Eagle AX Wi-Fi ve Gaming AX v2'deki arasındaki fark faz sayılar biri 2x6+2+2 diye ayrılıyor biri 8+2+2 olarak bu durumda Gaming AX en iyi soğutma performansını vercektir. Üstüne ses kartıda bayağı iyi.
Sağ olun hocam tüm konuya baktığımda anladığım tek şey kafamın çok karıştığı. Neyse en azından karar verdim sanırım. ASUS olanı alacağım gibi. Olur da iyi bir indirim olursa Gigabyte alırım.