Ryzen 5 beklenmeye değer mi?

Çıkmamış işlemci hakkında bu kadar bilgi sahibi olmanı neye borçluyuz?
Bunu herkes söylüyor R7 İ7 serisine R5 İ5 serisine R3 İ3 serisine konuşlandırıldı.
Testlerde karşılaştırılan işlemciler belli. Hem Haswell serisi o kadar kötü değil. Tek eksiği DDR3 olması. İ5 4690k hala kullanılabilir. Ve oyunlarda yüksek performans sergiliyor.

Sent from my SM-J500F using Technopat Sosyal mobile app

Peki şu anda RX ekran kartlı, AM4 anakartlı, R5 işlemcili bir bilgisayar ne kadara toplanır?
Bunu kendin hesaplayabilirsin ama şunu söyliyim. 6 çekirdekli R5 1600, i7 7700K'dan ortalama %30 daha ucuz olmasına ve ek soğutucu masrafı çıkarmamasına rağmen %20 daha hızlı. Aynı şekilde orta üst seviye intel anakart fiyatına üst seviye AMD anakart satın alabiliyorsun.

Abartma dostum daha R7 1700 oyun konusunda İ7 7700K'dan kötü iken R5 1600'ün iyi olmasını bekleme. 1 hafta içinde incelemeler gelecektir o zaman yorum yapmak daha sağlıklı olur.

Abartma dostum daha R7 1700 oyun konusunda İ7 7700K'dan kötü iken R5 1600'ün iyi olmasını bekleme. 1 hafta içinde incelemeler gelecektir o zaman yorum yapmak daha sağlıklı olur.

R7 1700 ile R5 1600 oyun performansları neredeyse aynı aralarındaki en belirgin fark R7 1700'ün oyunlarda CPU kullanımı daha az buda ilerde çıkacak güçlü ekran kartlarıyla darboğaz yaşama ihtimalini R5 1600'a oranla geciktiriyor.

Abartı söz konusu değil. Salt işlemci performansı ve fiyat ortalamaları bu şekilde. Şimdi atıyorum, i5 7600 & GTX 1060 ve i7 7700 & GTX 1060 oyunlarda aynı performansı verse ki aynı, işlemcilerde aynı mı oluyor? Sırf oyun sonuçlarına odaklanmayın!

Ya herkes ryzen diyor ama, şu am4 anakartları çıktı mı ne oldu onlar, en iyi f/p oranına sahip olan hangisi ve fiyatı ne?

3-4 gün sonra Ryzen 5 nasıl bir şeymiş göreceğiz şuan boşuna tartışmaya gerek yok.

Dediğim gibi "oyun konusunda" daha önde. Render ve diğer konularda Ryzen'lar daha iyi.

Daha çıkmamış bir işlemci konusunda nasıl bu kadar emin konuşuluyor anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…