Yine dereyi görmeden paçayı sıvama festivalleri başlamış sanırım. Oyunlarda ön siparişler hüsranla sonuçlanır, telefonlarda ön siparişler hüsranla sonuçlanır, hatta bebek bezinde bile hüsran yaşama ihtimali söz konusu ama ders çıkarmıyoruz demek ki. Ryzen ne yapar bilmiyorum ama "kullanıcının eline henüz geçmemiş ürün" bu kadar güzel ne yaşatmış olabilir diye düşünmeden de edemiyorum. Realist tarafından bakacak olursak da iyi bir mimari öyle hah diye gelişmez. Eskinin üzerine bir şeyler konarak olur. Yani "bana göre" pire yine deve olmamıştır. Bu serinin fiyatına göre iyi işler yapacağını düşünüyorum ama harikalar yaratacığını düşünmüyorum. Intel'i gömeceğini hiç düşünmüyorum. Ayrıca hiçbir güzellik dezavantajı olmadan gelmez. Hele ki son kullanıcı elektroniğinde. Intel'de bu dezavantaj malumunuz, fiyatı. Kullanıcıların tecrübelerini, görüşlerini ve yorumlarını beklemekte fayda var. Sitemim yalnızca Technopat'a değil. Haftalardır yerli yabancı forumlarda fazla heyecanlı arkadaşların parası verilip alınacak olan bir ürüne serenat yapması karnımı ağrıttı sadece.