pla10
Picopat
Daha fazla
Rica ederim, İyi sosyallerTeşekkür ediyorum indirdim ve yükledim.
Rica ederim, İyi sosyallerTeşekkür ediyorum indirdim ve yükledim.
Chipset'i güncellemek ile sıcak düşmesinin bir bağlantısı olmaz yani herhangi bir problem teşkil etmez.
Bunun normalde bir etkisi olmaz diye biliyorum ama çok güzel olmuş diyebilirim sonuçta derece ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Bir sorum olacak herhangi bir overclock yapmışmıydınız?Boşta 55 derece çalışan işlemci 38'e kadar düştü. Garip geldi.
Bunun normalde bir etkisi olmaz diye biliyorum ama çok güzel olmuş diyebilirim sonuçta derece ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Bir sorum olacak herhangi bir overclock yapmış mıydınız?
Anladım, öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın, ek olarak şunu belirteyim, bildiğim kadarı ile AMD sürücülerini güncellediğiniz zaman sıcaklığada pozitif anlamda etki ediyor. Chipset normalde bunu sağlamıyor diye biliyordum ama yeni sistem olduğu için sıcaklığa da pozitif anlamda eti etmesi gayet iyi olmuş.
Çok teşekkürler yardımlarınız için.bu link'e girip resimde işaretli olanı indirebilirsiniz.![]()
Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers
Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc.www.biostar.com.tw
Eki Görüntüle 1648788
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.