Ryzen 5600H laptop Valorant'ta 85 derece

Son düzenleme:
O nedir ve nereden kapatabilirim?

1 haftalık daha.
Metro Exodus'ta RTX açık Ultra ayarlarda 80-85 derecede oynarlen Valorant neden böyle bilmiyorum.
Şu anda da Valorant'ta 77 79 aralarında anlamadım neye göre sıcak neye göre ferah.

Şimdi sana kendi deneyimimi anlatayım. 1,5 yıldır kullandığım laptopu ilk aldığımda 65-70 derece oynuyordum Valorant'ı. Daha yeni fanları temizledim termal macun ve pedleri yeniledim, yeniledikten sonra 90 dereceden 79 falan oldu. Ama garantiyede gönderebilirdim ilk günkü performansı vermiyor diye bakımı yaptıktan sonra öğrendim:D sana söyleyebileceğim eğer 90 derece olup işlemci kendini kitlemiyorsa takılma bilgisayarın altına fan al bir tane fan al rahat rahat kullan eğer daha çok ısınırsa garantiye gönderebilirsin bakımını yapıp kendileri geri gönderiyor.

Ek olarak mobil işlemciler olarak Ryzen kendini kanıtlayamıyor seni iyi anlıyorum :(

Bilgisayarı açtığımda termal macun kalitesizdi ve kurumuştu o kadar fazla sürmüşlerki bloktan taşmış :D bunları da göz önünde bulunurabilirsin ama bilgisayarı açtığın an garanti kapsamından çıkar bunu unutma.

Bilgisayarın arkasını açtığın an garantiden çıkması markadan markaya değişiyor. Sanırım HP kullanıyor arkadaş bu yüzden açmasında sorun yok. HP'ye sorduğumda kasaya zarar vermediğin sürece her türlü yükseltme, bakım gibi şeylerde sorun olmuyor.

Bende HP Pavilion EC2021NT kullanıcısıyım. Ryzen 5 5600h 105 dereceye kadar cıkabılır. HP destek ekıbıyle gorusmemde donma, FPS dusmesı veya laptopun kendını kapatması gıbı bır durum soz konusu degılse sıcaklıkta sıkıntı yok dıyorlar. Sen yıne de destek ekıbıyle gorus, yardımcı oluyorlar her konuda. Ayrıyeten HP bilgisayarlarda kasayı acabılırsın, zarar vermedıgın surece sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı