Arkadaşlar merhaba bilgisayar toplamak istiyorum AMD Ryzen 5600X işlemci alacağım MSI anakart ile uyumlu mudur herhangi bir sıkıntı çıkarır mı veya bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz anakart var mı?
En ucuz MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. 5600X için o kadar fiyat farkı vermek mantıksız. Düz 5600 daha F/P. Diğer taraftan en başta BIOS sürümü güncel gelmez diye tahmin ediyorum. Başka bir bilgisayardan USB'ye BIOS dosyasını atıp güncellemeyi yapabilmeniz lazım fakat halihazırda güncel değilse anakart, BIOS ekranına kadar gelir mi bilgisayar bilmiyorum. Daha iyi bilenler yardımcı olacaktır.
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. 5600X için o kadar fiyat farkı vermek mantıksız. Düz 5600 daha F/P. Diğer taraftan en başta BIOS sürümü güncel gelmez diye tahmin ediyorum. Başka bir bilgisayardan USB'ye BIOS dosyasını atıp güncellemeyi yapabilmeniz lazım fakat halihazırda güncel değilse anakart, BIOS ekranına kadar gelir mi bilgisayar bilmiyorum. Daha iyi bilenler yardımcı olacaktır.
3-4 gün önce kutulu 5600'ü N11 üzerinden 3.450 liraya aldım. Eğer o fiyatlara denk getirirseniz 5600 alın geçin. Yok bugünkü fiyatlar gibi farkı olacaksa X alınabilir evet.
Mevcut bios sürümünü bilmek lazım. Sürüme uygun bir işlemci ile güncel bios dosyası indirilip güncellenir sonrasında 5600 takılıp kullanılır. Elde eski bir işlemci yoksa bir yerde yaptırmak gerekir.
5600X daha çok ısınır ve Max 3-5FPS fark olur 5600 alın üstüne biraz para ekleyip CPU soğutucu alın overclock ile 5600XDEN daha iyi performans alabilirsiniz.