Ryzen 5600X stok fan yeterli mi?

Hocam bu kule tipi işlemcilerde çok büyük oluyor kasa içinde şık durmuyorlar çok kararsız kaldım.
Acaba bir de iyisinden sıvımı önerseniz? Sıvı soğutma yukarıdakilere nazaran 5-6 derecelik serinlik katar sanırım?

Aslında güzel duruyor ancak kasadan kasaya da görünüşü değişiyor. Sıvı soğutma ile evet 5 6 derecelik farklar görünür daha bile fazla olabilir ancak neredeyse bu Dark soğutucunun 4 5 katı fiyat çıkıyor o zaman da.

Bu yüzden görsellikte istedğinizden Aerocool olanı alın yeterli gelecektir o size.

Aslında güzel duruyor ancak kasadan kasaya da görünüşü değişiyor. Sıvı soğutma ile evet 5 6 derecelik farklar görünür daha bile fazla olabilir ancak neredeyse bu Dark soğutucunun 4 5 katı fiyat çıkıyor o zaman da.

Bu yüzden görsellikte istedğinizden Aerocool olanı alın yeterli gelecektir o size.

Yok yok hocam şimdi düşündümde kule tipine girmem bir kere yaptım o hatayı çok çirkin duruyor paraya kıyıp alacağım sıvı soğutma 1000-1500TL bandında kaliteli bir şey önerir misiniz?
Bir de sıvı soğutmanın + bir avantajı egzoz fan işlevi görmesi kasa içindeki sıcak havayı da dışarı atıyor.

1500 TL bütçe çok abartı. 800 TL'ye 240 mm bir sıvı soğutma işini fazlasıyla görür.

Ya da EnerMax Liqmax III alabilirsin.

1500 TL bütçe çok abartı. 800 TL'ye 240 mm bir sıvı soğutma işini fazlasıyla görür.

Ya da EnerMax Liqmax III alabilirsin.

Hocam ben de ID COOLING önerecektim de hatırlayamadım ismini.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı