Ryzen 7 2700 ile Sistem Toplama

SalimMert

Kilopat
Daha fazla  
Şu anda 1060 3 GB Ekran kartım ve İntel i7 4790 işlemcim var. Geleceğe yönelik bir sistem(İleride işlemci değiştirmeden orta-üst düzey bir ekran kartı alabileceğim sistem) toplamak için Ryzen 7 2700 işlemcisini almayı düşünüyorum. Ekran kartım ve 500W güç kaynağımı değiştirmeden yeni bilgisayar toplamak istiyorum. Almak istediğim donanımları resim olarak ekledim.
*Geleceğe yönelik sistem toplamak ne kadar mantıklı?
*Ryzen 7 2700 ne kadar iyi ve kötü tarafları neler?
*Ryzen 7 2700 yerine alabileceğim işlemciler neler? Fiyatı yakın ama daha iyi performanslı işlemci alabilir miyim?

1563748194468.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda 1060 3 GB Ekran kartım ve İntel i7 4790 işlemcim var. Geleceğe yönelik bir sistem(İleride işlemci değiştirmeden orta-üst düzey bir ekran kartı alabileceğim sistem) toplamak için Ryzen 7 2700 işlemcisini almayı düşünüyorum. Ekran kartım ve 500W güç kaynağımı değiştirmeden yeni bilgisayar toplamak istiyorum. Almak istediğim donanımları resim olarak ekledim.
*Geleceğe yönelik sistem toplamak ne kadar mantıklı?
*Ryzen 7 2700 ne kadar iyi ve kötü tarafları neler?
*Ryzen 7 2700 yerine alabileceğim işlemciler neler? Fiyatı yakın ama daha iyi performanslı işlemci alabilir miyim?

Eki Görüntüle 418820
Eğer amacınız sadece oyun ise 1000tlye 9400f alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı