Everest markasını neden kötülüyorsun? Hater'ı falan mısın?Böyle bir sisteme sakın gidip Everest Rampage falan alma. Kasa ve PSU için bütçe belirt öneri yapalım. Onun dışında işlemciyi 3. nesil alabilirsin.
Hater'ı olmakla alakası yok. Ürünleri kalitesiz ürünler.Everest markasını neden kötülüyorsun? Hater'ı falan mısın?
Kasa fanını kullandım ve kesinlikle katılıyorum.Hater'ı olmakla alakası yok. Ürünleri kalitesiz ürünler.
Aynen hater'ım Hadron, Frisby, Everest ve daha birçok marka. Hepsi inanılmaz kaliteli ürünler üretiyor fakat ben sevmiyorum diye aldırmıyorum kimseye. Bence sen şu ürünü alıp kullanmalısın, o kadar kaliteli ki 120 liraya satılıyor: Hadron Hd412 500w Kutulu Power Supply - n11.comEverest markasını neden kötülüyorsun? Hater'ı falan mısın?
Aynen hater'ım Hadron, Frisby, Everest ve daha birçok marka. Hepsi inanılmaz kaliteli ürünler üretiyor fakat ben sevmiyorum diye aldırmıyorum kimseye. Bence sen şu ürünü alıp kullanmalısın, o kadar kaliteli ki 120 liraya satılıyor: Hadron Hd412 500w Kutulu Power Supply - n11.com
Adam açıklama yapmış dediğine bak. O güç kaynağını al birkaç hafta sonra o güç kaynağı patlarsa, burada konu açarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.