Ryzen 7 2700X-GTX1080Ti sistem toplama

Asklepios96

Hectopat
Arkadaşlar resimlerdeki ekipmanları yurt dışından temin etmeyi düşünüyorum. İlginç bir şekilde almayı düşündüğüm ekran kartı ( ASUS Strix Geforce GTX1080 Ti) Türkiye’de daha ucuz o yüzden onu Türkiye’den alacağım. Sizce sistem nasıl? 4K’da oyun oynamak istiyorum sizce yeterli olur mu? İkinci monitör bağlayacağım sıkıntı yaşar mıyım? Herhangi bir uyumsuzluk var mı? Önerebileceğiniz güç kaynağı var mı?
Teşekkürler
Bir de arkadaşlar 4K monitör önerisi olan varsa onu da söyleyebilir

Son düzenleme:
Sistem güzel ama biraz fazla fantezi var gibi. 4K için R5 2600’de yeterli. OC yapmayacaksanız anakart pahalı. Soğutucu olarak stok fan kullanmanızı öneriyorum. Sırf RGB için bu sistemi dizmişsiniz gibi geldi bana. Hakeza kasa da öyle. 8TB HDD nedir? Daha ucuza istediğiniz performansı alabilirsiniz. Sistemin tek amacı 4K mı? Bir de OC yapacak mısınız? Tabii fazla para vermeyi seviyorsanız alabilirsiniz. Umarım kargoyu sildirebilirsiniz.

Paran varsa al gitsin .

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Kargo sıkıntı değil Amerika’dan kendim getireceğim önceden de getirmiştim sıkıntı olmuyor. OC yapacağım. İki işlemci arasında 100$ fark var uzun süre kullanacağım için o farkı vermeye razıyım. Sonradan yükseltmekle de uğraşmak istemiyorum. 8 Tb bana yetmeyebilir bile çünkü okulum gereği çok fazla dosyam var şuan 2tblık 3 tane Harici harddiskim var bir şeyi bulmak için sırayla bakıyorum ona artık uğraşmak istemiyorum. Kasa ve soğutucu seçmemde RGByi göz önünde bulundurdum ona bir şey diyemicem çok hoşuma gidiyor. 4K değil tek amacım ama sistemi toplamamdaki en büyük nedenlerden biri o.

Cosmosu nasıl getirdiniz yahu.Ben laptopu zor geçirdim siz baya şanslısınız.

Cosmosu nasıl getirdiniz yahu.Ben laptopu zor geçirdim siz baya şanslısınız.
Büyük bavula koyuyorum zaten sordukları zaman durumu açıklıyorum bir şey demiyorlar genelde.
970 Evonun çıktığını bilmiyordum ona bakılan şimdi teşekkürler.

Bir de bir sorum var herkese: Yeni nesil televizyonlar monitör olarak kullanılıyormuş doğru mu bu bilen var mı?

Bütçeniz ne kadar itopya da donanım arşivinin 15 bin liralık çok şık ve güzel bir pc si var.

Bütçeniz ne kadar itopya da donanım arşivinin 15 bin liralık çok şık ve güzel bir pc si var.
Bütçem o civarda zaten ama yurtdışından getirttiğimbiçin o bilgisayarın bir tık üstü oldu. Ayrıca kendi ihtiyaçlarıma göre şekillendirebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…