B brales33 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 84 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2018 #21 drxx dedi: dostum ben de tam sistem kurma arifesindeyim takip ettiğim kadar msi gaming pro ile overclock başarısı tabi sıvı azot ile birlikte 5.8 ghz ben de kararsız kaldım . Asus b350 strix -g boardımı değiştireceğim asus güncelleme ve ram konusunda sorunlu daha önce aynı sorunları gigabyte ile yaşamıştım şimdi ibre msi gösteriyor ama takipteyim Ryzen 2nd-gen chips are already being overclocked beyond 5.8 GHz The AMD 2nd Gen Ryzen Deep Dive: The 2700X, 2700, 2600X, and 2600 Tested faydalı olur Genişletmek için tıkla... Aldım kurdum bile hocam fazla düşünmedim frekansları da görüyorsunuz zaten gayet iyi benim için.
drxx dedi: dostum ben de tam sistem kurma arifesindeyim takip ettiğim kadar msi gaming pro ile overclock başarısı tabi sıvı azot ile birlikte 5.8 ghz ben de kararsız kaldım . Asus b350 strix -g boardımı değiştireceğim asus güncelleme ve ram konusunda sorunlu daha önce aynı sorunları gigabyte ile yaşamıştım şimdi ibre msi gösteriyor ama takipteyim Ryzen 2nd-gen chips are already being overclocked beyond 5.8 GHz The AMD 2nd Gen Ryzen Deep Dive: The 2700X, 2700, 2600X, and 2600 Tested faydalı olur Genişletmek için tıkla... Aldım kurdum bile hocam fazla düşünmedim frekansları da görüyorsunuz zaten gayet iyi benim için.
Damaskrov Decapat Katılım 17 Eylül 2018 Mesajlar 101 11 Kasım 2018 #22 brales33 dedi: Aldım kurdum bile hocam fazla düşünmedim frekansları da görüyorsunuz zaten gayet iyi benim için. Genişletmek için tıkla... Dostum hangi anakartı aldın? bende Ryzen 5 2600'lü sistem kuracağım. Araştırdığım kartlardan bir tanesini almışsın!
brales33 dedi: Aldım kurdum bile hocam fazla düşünmedim frekansları da görüyorsunuz zaten gayet iyi benim için. Genişletmek için tıkla... Dostum hangi anakartı aldın? bende Ryzen 5 2600'lü sistem kuracağım. Araştırdığım kartlardan bir tanesini almışsın!