Ryzen 7 2700X RX 6600 XT sistemde yetersiz oyun performansı

ebuhas

Femtopat
Daha fazla  
RAM
3000 MHz XPG
SSD veya HDD modeli
SanDisk 480 GB SSD
Ekran kartı
MSI Gaming X RX 6600XT
Anakart
Gigabyte A320M S2-H
İşlemci
Ryzen 7 2700X
Aşağıda yazdığım donanımı 2 sene önce ben topladım. Bilgisayarım olması gereken değerleri vermiyor. XMP yaptım. Overclock falan da yapmadım ama Valorant'ta 150 FPS üstünü görmedim. GTA 5'te ise dakikada bir FPS düşmesi yiyorum. Sizce sorun ne olabilir?

Cinebench bıraktım.

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-01_041706098.png
    resim_2024-12-01_041706098.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıda yazdığım donanımı 2 sene önce ben topladım. Bilgisayarım olması gereken değerleri vermiyor. XMP yaptım. Overclock falan da yapmadım ama Valorant'ta 150 FPS üstünü görmedim. GTA 5'te ise dakikada bir FPS düşmesi yiyorum. Sizce sorun ne olabilir?

Cinebench bıraktım.
GTA 5 te olan sorun yüksek FPS den dolayı olabilir FPS i sınırlayın 60 falan yapın valorant ta ise yüksek FPS için işlemcinizin iyi olması lazım ve işlemciniz eski

Yüksek FPS de almıyorum GTA 5'te. Ve Valorant'ta ise 100 FPS sizce de anormal değil mi? Ne kadar eski de olsa işlemci testlerde bile 300 400 gösteriyor

Yüksek FPS de almıyorum GTA 5'te. Ve Valorant'ta ise 100 FPS sizce de anormal değil mi? Ne kadar eski de olsa işlemci testlerde bile 300 400 gösteriyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim işlemci 13400f 450 FPS alıyorum

Vallahi bilmiyorum hocam maalesef klasikler belki işe yarar
Driverları güncellemek
Sıcaklıklara bakmak
Arka planda çalışan fazla uygulama varsa onları kapatmak vs.

Hocam kendi topladığı için ayrı bir bakıyor insan bilgisayarına. Driverları haftada bir kontrol ederim.
Macun falan da sıcaklıklar gayet normal hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı