MustafaD
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim. Uzun yıllar önce satın aldığım bilgisayarı yükseltme ihtiyacı duyuyorum. Bilgisayarımın özelliklerini paylaşarak başlayayım.
Bu bilgisayara hangi tür bir modifikasyon yapmam gerekir? Anakart ve PSU kesinlikle değiştireceğim gibi. Eski kalıyorlar. Ekran kartını da değiştirmek istiyorum ama işlemci eski mi kalıyor ne oluyor bilmiyorum.
Güzel de bir monitör olursa seyir zevkim yükselir.
Şu an için bütçem 60-70bin TL civarında ama yani bütçemin hepsini kullanmasam daha iyi. Çok büyük beklentilerim yok. Render gibi büyük işlemler gereken bir bilgisayara ihtiyacım yok. Öyle kendi çapımda oyun oynuyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.
- Aorus GTX 1060 6 GB ekran kartı.
- Ryzen 7 2700X işlemci.
- Corsair 2400MHz 8x2 RAM.
- Gigabyte B350 olması lazım anakart.
- 500W Bronze sertifikalı PSU.
- 3TB HDD 256 GB SSD.
- Kasam da yeteri kadar iyi.
- ViewSonic VX2457 monitör.
Bu bilgisayara hangi tür bir modifikasyon yapmam gerekir? Anakart ve PSU kesinlikle değiştireceğim gibi. Eski kalıyorlar. Ekran kartını da değiştirmek istiyorum ama işlemci eski mi kalıyor ne oluyor bilmiyorum.
Güzel de bir monitör olursa seyir zevkim yükselir.
Şu an için bütçem 60-70bin TL civarında ama yani bütçemin hepsini kullanmasam daha iyi. Çok büyük beklentilerim yok. Render gibi büyük işlemler gereken bir bilgisayara ihtiyacım yok. Öyle kendi çapımda oyun oynuyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: