Ryzen 7 2700X ve GTX 1050 Ti sisteme kasa ve PSU önerisi

alio28390

Hectopat
Daha fazla  
  • Ryzen 2700X İşlemci
  • Asus ROG Crosshair VII hero
  • G.skill TridentZ 16GB 3400 MHz RAM
  • GTX 1050 Ti ekran kartı(Düşük kaldığını biliyorum fakat 1 sene içerisinde 1080 veya 1070'e terfi edecek ondan masraf yapmak istemedim)
  • Samsung 970 EVO 250GB SSD
  • Seagate 1 TB HDD
Soğutması iyi olan, montaj için kolaylıklar sağlayan ve mümkünse görünüş olarak da hoş olan bir kasa arıyorum bütçe 700 800 TL kasa için. Güç kaynağı için bütçe değişken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermaltake değil de Enthoo Evolv veya Corsair öneririm ikisi de sizi üzmez. Görünüşü hoşunuza gideni alabilirsiniz.
Phanteksi aldım gitti o zaman. Bir şey soracağım. Kasaya ek fan önerir misiniz? Takayım mı yani
Önerdiğiniz phanteks kasayı aldım. Ek fan takmamı önerir misiniz ? Fanlar yetersiz geldi sanki

Phanteksi aldım gitti o zaman. Bir şey soracağım. Kasaya ek fan önerir misiniz? Takayım mı yani

Önerdiğiniz phanteks kasayı aldım. Ek fan takmamı önerir misiniz ? Fanlar yetersiz geldi sanki
Kasa 3 adet fan ile gelmekte. Kasa ile gelen fanlar yeterlidir. Ama illa alcam diyorsanız paraya kıyıp öne ve üste 1'er tane sağlam fan alırsan işini fazlasıyla görür.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı