Ryzen 7 2700X ve GTX 1060 sistem toplama

• Konuyu başlatan WND
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.203

WND

Hectopat
10 mayıs civarında elime 6.000TL civarında bir para gelecek ve sistem toparlamak istiyorum, bir adet kendi bilgilerimle toparladım fakat oldu mu olmadı mı konusunda bir fikir sahibi değilim. Oyun oynayan ve CAD gibi programlar kullanan birisiyim. Bu yüzden sistem yeterli midir değil midir, yukarıda dediğim gibi fikir sahibi tam olarak değilim.
Sizin bu sistem hakkında fikriniz nedir ve yanlış bir tercih yaptıysam 6000TL bütçeye sistem öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 2600x seçilip ekran kartı Gtx 1070 ile değiştirilebilir. 200 TL civarı artış gerçekleşecek ve bunu ürünleri farklı sitelerden alarak gözardı edebilirsiniz.
Aynı zamanda 2600x seçerseniz de X370 çipsetli bir anakart seçmeniz daha iyi olur. Aksi takdirde bazı özelliklerini kullanamayabilirsiniz.

Anakart birazcık düşük kalmış gibi duruyor sistem için ayrıca ssd de m2 modellerine özellikle samsung 960 250 gb m2 ssdler gibi bir ssd kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…