Ryzen 7 2700X ve GTX 1060 sistem toplama

Haha, nerden biliyorsun NanoKatalog'dan daha önce bir şey almadığı mı ? Aptallık yapan sensin şuanda, bilmediğin konu hakkında konuşuyorsun. Aynı yukarıdaki arkadaş gibi ürün almadan önce müşteri temsilcisiyle konuştum, bilhassa telefonla arayıp almak istediğim GSKILL ramlerin stokta olup olmadığını sordum. Çünkü internette NanoKatalog'un stok sorunu ile ilgili yazılar dolaşıyordu. Aradığım şahsiyet ürünün stoklarda olduğunu, aldığınız taktirde hemen kargolayabileceğini söyledi. Neyse, ürünü aldım. Bundan 1 sene önceki fiyatıyla 700 TL ödedim sanırsam. Ürünü cumartesi günü aldığımdan dolayı tahmini olarak ürünün Salı günü elime geçeceğini düşündüm. Salı günü oldu, ürün gelmedi. Çarşamba oldu, ürün gelmedi. Aradım sordum, ürün stokta yok , yurt dışından getiriyoruz 1 hafta sürecek sonra hemen kargolayacağız dediler :D Toplamda 10 Gün oldu, aradım sordum, ürün yurt dışından geldi, bugün kargolayacağız dediler. Şehir dışına çıktım, 15 gün sonra döndüm, baktım ürün hala yok. Kargo falanda gelmemiş, aradım sordum yanlış anlaşılmasın. Toplamda 25 gün oldu.. Aradım Dedim ürün nerede ? Karışıklış olmuş, hemen ilgili birimlere aktarıyorum, bugün kargolayacağız dediler. Telefonu kapattım, 1 dk geçti yeniden aradım. Başka birisi çıktı, ürünümü iptal etmek istiyorum dedim. Ürününüz kargolanmış iptal edemeyiz size geldiğinde almadan geri gönderin dediler. Tamam dedim bende. Bekledim, Tam 25 günden fazla geçti ürünü sipariş edeli bu arada :D Daha sonra ürünü iade edeceğim için kargoyu beklemeye başladım, kargo geldiği anda geri gönderecektim çünkü. 3-4 gün geçti, kargo gene yok. Tekrar aradım, dedim böyle böyle. Bugün kargoluyoruz dediler :) Durumu anlattım, kargoladığınızı söylemiştiniz dedim. Yanlış bilgilendirme yapmışlar dedi. Bende iptal ettirdim. Sonuç olarak 30 günden fazla geçti, sonunda ürünü iptal ettirdim. İlk 25 gün zaten iptal ettirmekle ilgili düşüncem yoktu, yani 25 gün süründüm. Ha, ben sürümdüm diye başkası sürünecek diye bir şey yok. Sen sipariş etmiştirsin, gerçekten stoklarında vardır, sıkıntısız bir biçimde eline ulaşmıştır. Kabulümdür, fakat insanlara aptal diye itamda bulunmadan önce, bir düşün derim. Daha fazla para verip, ekran kartımı aldım evet. 3 gün içinde elime ulaştı, 30 gün falan beklemedim by the way :) Ayriyetten üründe coil whine çıktı, aradım dedim böyle böyle, sıkıntı varsa hemen değiştirelim cayma hakkınızı kullanarak iade edelim dediler. Ben o fazla para ile adam akıllı firmadan almış oldum en azından. Aldığın üründe yarın öbür gün bir sıkıntı çıkar, yurt dışına garantiye falan gider, o zaman anlarsınız :) Hayırlı günler.
İlk mesajınıjda öyle yazmışsınız hissi verdi. Siz sorun yaşadınız diye nanakatalogdan uzak durun demek yanlıştır. Ben de kendim birşey almadım ama nette alan birçok kişinin yorumu var. Bazıları 1.5 ayda geldi diyor. Size aptal demedim. Aradaki fark 1500tl az buz birşey değil, tabi siz bilirsiniz ama ne bileyim saçma geldi.

İlk mesajınıjda öyle yazmışsınız hissi verdi. Siz sorun yaşadınız diye nanakatalogdan uzak durun demek yanlıştır. Ben de kendim birşey almadım ama nette alan birçok kişinin yorumu var. Bazıları 1.5 ayda geldi diyor. Size aptal demedim. Aradaki fark 1500tl az buz birşey değil, tabi siz bilirsiniz ama ne bileyim saçma geldi.
Aptallık yapmışsınız dediniz, her neyse önemli değil. Yanlış anlaşılmadır, geçer gider. Evet haklısınız, ben sorun yaşadım diye başkaları yaşayacak değil bu kısımda haklısınız. Amacım firmayı kötülemek de değil. Ama "görünen köy klavuz istemez" . Dediğiniz gibi, internette nanokatalog ile sürüsüce şikayet var. Ben konuyu açan arkadaşın mağdur olmasını istemediğimden dolayı nanokatalogdan uzak dur diyorum. Amacım kesinlikle buydu, başka bir şey değil.
1500 TL para az değil, fakat gerçekten değmez. Bir kere psikolojik baskı yiyorsun, acaba paranın üstüne yatacaklar mı ? Beklerken türlü türlü şeyler kuruyorsun kafanda. Sonunda ürün gelecek miydi ? Herhalde gelirdi 40 gün sonra falan. Peki ya üründe sıkıntı çıksaydı, o zaman acaba yukarıdaki arkadaşın dediği gibi NanaKatolog destekte verdiği cevapları uygulayacaklar mıydı ? Hiç sanmam :) Ayriyetten nanokatalog cayma hakkını tanıyor mu diye bir sorun..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı