Newegg veya Amazon'dan PSU önerim:
Evga 750 G3, Corsair HX750, Seasonic Prime Platinum olabilir.
Fiyatına göre birini seçebilirsin üzmez bunlar. Tier1 PSU'lar.
Seçilen parçalar gayet iyi. X470 ROG biraz abartılı bence. OC yapmayacaksan B450 alabilirsin. PSU konusunda EVGA güzel bir seçim olacaktır. Inventus'ta liste yaptım 10K tuttu, PSU ve kasa ile beraber. Oradan 9200TL'ye geliyorsa baya iyi.
Seçilen parçalar gayet iyi. X470 ROG biraz abartılı bence. OC yapmayacaksan B450 alabilirsin. PSU konusunda EVGA güzel bir seçim olacaktır. Inventus'ta liste yaptım 10K tuttu, PSU ve kasa ile beraber. Oradan 9200TL'ye geliyorsa baya iyi.
Açıkcası EVGA PSU ekleyince fiyat 10.080TL oldu ve kasa daha eklenmedi fakat birisi ilk siparişte kargoyu onlar karşılayabiliyor dedi öyle olursa 9.688TL tutuyor kasa hariç fiyat, kasa eklenince 10.000 küsür yapar diye düşünüyorum sizin İnventus'dan topladığınız sistemde herşey dahil 10K mı tuttu?
Açıkcası EVGA PSU ekleyince fiyat 10.080TL oldu ve kasa daha eklenmedi fakat birisi ilk siparişte kargoyu onlar karşılayabiliyor dedi öyle olursa 9.688TL tutuyor kasa hariç fiyat kasa eklenince 10.000 küsür yapar diye düşünüyorum sizin İnventus'dan topladığınız sistemde herşey dahil 10K mı tuttu?
Evet. HDD eklemedim yalnız.
X470'de alınabilir. Bana biraz boş bir model geliyor bu X470 MSI Gaming olanı. Ayrı sitelerden daha uyguna bile toplanabilir. RAM XMP ile 3200MHz yapılır. Benimkileri öyle kullanıyorum.