Ryzen 7 2700X vs i7 8700K

@ER3NN
Ryzen serisinin çoklu çekirdek performansından yararlanmak için yüksek bant genişliğine sahip bellekler kullanılmalıdır. Oyunlar da çok fazla kendisini hissettirmese de, yayınlarda tam performans alamayabilirsiniz.

Tavsiyem i7 8700K olacaktır. Nedenini belirttiğim gibi, Ryzen yüksek performans için yüksek bant genişliğine ihtiyaç duyar. Her ne kadar elinizde 8 çekirdek olsada, bunları aynı anda tam verimde kullanamayacak, darboğaz ile karşı karşıya kalacaksınız. Diğer üyeler de bunun etkisinin ne düzeyde olacağı üzerine yorumlarını belirtirlerse sevinirim -benim kaçırdığım bir nokta olabilir.

Tavsiyem i7 8700K olacaktır. Nedenini belirttiğim gibi, Ryzen yüksek performans için yüksek bant genişliğine ihtiyaç duyar. Her ne kadar elinizde 8 çekirdek olsada, bunları aynı anda tam verimde kullanamayacak, darboğaz ile karşı karşıya kalacaksınız. Diğer üyeler de bunun etkisinin ne düzeyde olacağı üzerine yorumlarını belirtirlerse sevinirim -benim kaçırdığım bir nokta olabilir.
anladım
Dediğimiz videoyu izleseydin içinde ukte kalmazdı.
2700x tabiki.
Herkesin sahip olmak isteyeceği bir işlemci.
Videoyu izle bir bence.
Videoyu izledim ama bir arkadaş ram olayından bahsetti nedir o olay

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı