Ryzen 7 2700X vs Ryzen 5 3600X

Konu Battlefield olunca akan sular durulur. Ona benim de bir çarem yok... Ryzen 2600'den aşağısı şu an o oyunda kesmiyor. i5 8400 dahi tekliyor o oyunda.

Bence beklenir. Duruma göre seçip karar verirsin. Bana kalırsa @CJack60'nin de dediği gibi parçaları almaya başla.

Konu Battlefield olunca akan sular durulur. Ona benim de bir çarem yok... Ryzen 2600'den aşağısı şu an o oyunda kesmiyor. i5 8400 dahi tekliyor o oyunda.
Bilgisayarı aldığımdan beri yüzlerce saat oynadığım tek oyundur BF ve yaklasık 1 yıldır oynayamıyorum darboğazdan dolayi
Bence beklenir. Duruma göre seçip karar verirsin. Bana kalırsa @CJack60'nin de dediği gibi parçaları almaya başla.
Öyle yapacağım hocam ilk kasa PSU ve SSD almaya başlayacağım.
@sarahsoles hocam peki, 9. Nesil bir intel alınır mı? 9700K'de 8/8 çekirdek var. Bu uzun süre (4yıl) götürür mü?
3600x yerine böyle bir sistem alınsa nasıl olur?

Dosya Ekleri

• IMG-20190519-WA0011.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…