ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DP mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING B550M-PLUS W ITOPYA'da.
MSI MAG B550M Mortar WiFi 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bluetooth modülü ile beraber geliyor wifi modelleri. Bluetooth cihaz bağlayabilirsin.
İnternet için kasa sabit duracağından ethernet de kullanabilirsiniz. Misal, ben sabit ethernet kullanıyorum ama bazen de oyun için tekerlekli sehpa ile kasayı tv'ye yakın çekip bilgisayarı konsol gibi kullanıyorum. O zaman wifi ile bağlıyorum. Tercihe göre size kalmış.
İşlemci almadıysanız. Eylülde 4000 serisi gelecek sanırım. Aklınızda bulunsun.
Bluetooth modülü ile beraber geliyor wifi modelleri. Bluetooth cihaz bağlayabilirsin.
İnternet için kasa sabit duracağından ethernet de kullanabilirsiniz. Misal, ben sabit ethernet kullanıyorum ama bazen de oyun için tekerlekli sehpa ile kasayı tv'ye yakın çekip bilgisayarı konsol gibi kullanıyorum. O zaman wifi ile bağlıyorum. Tercihe göre size kalmış.
Arkadaşlar bir süredir donanım dünyasından uzaktaydım. Kısa vadede OC ile işim yok ama yapmak istediğim zaman beni üzmeyecek bir anakart arıyorum. Sanırım B450'lerde BIOS güncellemesi gerekiyormuş. B550 veya X570 serisi tercih etmek zorundayım herhalde. F/P odaklı, maksimum 1300 TL civarında fiyatla anakart önerilerinizi bekliyorum.