teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 8 Haziran 2020 #11 Mertonkun dedi: Genişletmek için tıkla... Vuruldum be. Ne güzel sistem. Kasa temizlik en son ne zaman yaptınız?
Mertonkun dedi: Genişletmek için tıkla... Vuruldum be. Ne güzel sistem. Kasa temizlik en son ne zaman yaptınız?
Mertonkun Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 8 Haziran 2020 #12 teknomi4 dedi: Vuruldum be. Ne güzel sistem. Kasa temizlik en son ne zaman yaptınız? Genişletmek için tıkla... daha yeni dizdim
teknomi4 dedi: Vuruldum be. Ne güzel sistem. Kasa temizlik en son ne zaman yaptınız? Genişletmek için tıkla... daha yeni dizdim
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #13 Boştaki ısısı nedir ?
Mertonkun Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 8 Haziran 2020 #14 Marcolomboss dedi: Boştaki ısısı nedir ? Genişletmek için tıkla... Şuan internette geziniyorum 55-65 arası takılıyor
Marcolomboss dedi: Boştaki ısısı nedir ? Genişletmek için tıkla... Şuan internette geziniyorum 55-65 arası takılıyor
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.453 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #15 Herhangi bir programla stres testi yapmayı denediniz mi daha önce? Maksimum sıcaklığı görmek için Prime95'in Small FFT testini kullanabilirsin.
Herhangi bir programla stres testi yapmayı denediniz mi daha önce? Maksimum sıcaklığı görmek için Prime95'in Small FFT testini kullanabilirsin.
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #16 Mertonkun dedi: Şuan internette geziniyorum 55-65 arası takılıyor Genişletmek için tıkla... Boşta 55-65 fazla bence. Bende ise 80 TL'lik kule soğutucu var boşta ve yükte ısı değerlerim şöyle. (Cinebench R20 kullandım.) Tabi bende 4 çekirdekli İntel var ve 3.20 GHz'de çalışıyor.
Mertonkun dedi: Şuan internette geziniyorum 55-65 arası takılıyor Genişletmek için tıkla... Boşta 55-65 fazla bence. Bende ise 80 TL'lik kule soğutucu var boşta ve yükte ısı değerlerim şöyle. (Cinebench R20 kullandım.) Tabi bende 4 çekirdekli İntel var ve 3.20 GHz'de çalışıyor.
Mertonkun Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 8 Haziran 2020 #17 Silinen üye dedi: Herhangi bir programla stres testi yapmayı denediniz mi daha önce? Maksimum sıcaklığı görmek için Prime95'in Small FFT testini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şuan test tıkladım 78 derecelerde
Silinen üye dedi: Herhangi bir programla stres testi yapmayı denediniz mi daha önce? Maksimum sıcaklığı görmek için Prime95'in Small FFT testini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şuan test tıkladım 78 derecelerde
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 8 Haziran 2020 #18 teknomi4 dedi: Vuruldum be. Ne güzel sistem. Kasa temizlik en son ne zaman yaptınız? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu tam oturmadı büyük ihtimal kontrol etmenizi öneririm.
teknomi4 dedi: Vuruldum be. Ne güzel sistem. Kasa temizlik en son ne zaman yaptınız? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu tam oturmadı büyük ihtimal kontrol etmenizi öneririm.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.453 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #19 CPU tek başına çalışırken fazla ısınmıyorsa kasanın hava akışında problem olabilir.
Mertonkun Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 8 Haziran 2020 #20 Silinen üye dedi: Stok soğutucu tam oturmadı büyük ihtimal kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... termal macunu silip değiştirsem mi?
Silinen üye dedi: Stok soğutucu tam oturmadı büyük ihtimal kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... termal macunu silip değiştirsem mi?